2020 MART AYI NASIL GEÇECEK? HANGİ BURCU NELER BEKLİYOR?

2020 MART AYI NASIL GEÇECEK? HANGİ BURCU NELER BEKLİYOR?

*5 Mart Venüs Boğa Burcuna Geçiyor: Maddi ve manevi değerlerimizi sağlama almak, kalıcı hale getirmek isteyeceğiz. Aşkta huzur ve kalıcılık ararken, finansal açıdan güç ve istikrar kazanmak temel motivasyonlarımız olacak. Ülkemiz açısından dış ilişkilerin gergin seyredeceği bir süreç söz konusu. Müttefik ilişkilerde beklenmedik krizler, meclis yapısında gerginlikler, uluslararası paktlar bünyesinde beklenmedik kararlar, tavır değişiklikleri gündeme gelebilir.

*9 Mart Başak Burcunda Neptünyen Süper DOLUNAY:
Bağımlılıkların son bulması, enerji düşüren ilişkilerde sonlanma, fazlalık olan konuları geride bırakma zamanı. Şifa ve spiritüel konulara eğilmek yol gösterici olacak. Ülkemiz açısından sağlık sektörü, salgın hastalıklar, deprem riski, maden kazaları, döviz/altın kurlarında artışlar söz konusu olabilir. Bir liderin sağlık sorunu yada kaybı gündem olabilir.

*10 Mart Merkür Retrosu Bitiyor!
Yeni başlangıçlar yapmak, iş tekliflerini değerlendirmek, bir ilişkiye adım atmak, iş kurmak, imzalar atmak adına start alıyoruz!

*16 Mart Merkür Balık Burcuna Geçiyor:
Odaklanma zorluğu, iletişim hataları, dalgınlık, kolay etki altında kalma, yanıltılma risklerine dikkat! Yanı sıra, sezgiselliğin, yaratıcılığın, manevi konulara eğilimin artacağı bir süreç bizleri bekliyor.

*20 Mart Güneş Koç Burcuna Geçiyor: Cesaret, motivasyon ve enerji artıyor. Hedef koyma, yeni planlar oluşturma, harekete geçme zamanı!

*22 Mart Satürn Kova Burcuna Geçiyor: Temmuz ayına kadar köklü ve kalıcı değişimlerin temelini atıyoruz. Önümüzdeki 2,5 yılın kaderi yazılıyor. Eli taşın altına koyma, hedefler için mücadele verme ve temel atma dönemi. Kolektif açıdan, Satürn-Uranüs sert etkileşimi ile beraber okursak ekonomide zorlanma, depremler, otoriteye isyanlar, özgürlüklerin kısıtlanması, grevler, uçuşlar ve seyahatlerde aksaklıklar, kaza riskleri, yöneticilerin hastalık ya da kayıpları gibi problematik durumlar gündeme gelebilir.

*24 Mart Koç Burcunda YENİAY: Mars/Jüpiter/Plüto yakınlaşması eşliğinde gerçekleşecek Yeniay, sınırlarımız ile ilgili konularda gerilimli durumlara karşı uyarıcı nitelikte. Şiddet eylemleri, savaslar, ekonomik zorluklar, provakosyonlar, askeri hareketlilikler, yangın ve deprem riski gibi nahoş durumları gündeme getirebilir.

*30 Mart Mars Kova Burcuna Geçiyor: Hayat alanlarımızda yenilikler yaratmak, kısıtlayıcı kişi ve konulardan özgürleşmek, yeniliklere kapı açmak adına destekleniyoruz. Öte yandan ülke haritamızın 8. evine yerleşecek Mars, ekonomide zorlanmaları tetikleyebileceği gibi havacılık, uçuşlar ve teknolojik konularla ilgili zorlayıcı durumları gündeme getirebilir.

**9 Mart-22 Mart arası önemli gelişmelere gebe! Satürn Oğlak’ta “Anaretic” derecede olacak!

Astrolojide 29 derece yunancadan türeyen bir kelime olup “Anaretik’ olarak isimlendirir. Kriz ve zorlukları anlatır. Bu zaman aralığı bilhassa ekonomi, politika ve toplumu ilgilendiren konularda kritik gelişmelere açık olduğumuzun altını çizen bir görünüm. Ekonomide zorlanmalar, depremler, lider kayıpları/hastalıkları, yönetim sistemlerinde kırılmalar, muhalif ülkelerin planları, terör olayları ve diplomatik stresler gibi durumlara da işaret edebilir.


2020 MART AYI BURCUNA NE GETİRECEK?

(Yükselen burcunuza göre okumanız tavsiye edilir)

KOÇ

Ayın ilk yarısı arka planınızda dönen işler gün yüzüne çıkacak, kim dost kim düşman ayırt edeceksiniz. Bilinçaltı şifa, meditasyon yada kişisel gelişim konularına eğilmek listenizde olmalı. Maddi açıdan verimli bir ay sizleri bekliyor. Yatırım ve ortaklıklardan verimli sonuçlar alacaksınız.
20 Mart itibariyle Güneş burcunuza yerleşerek iyimserliğinizi arttıracak. Hedefleriniz ve arzularınızın peşinden gideceksiniz. Yeni girişimler ve taze başlangıçlar ön plana çıkacak. Kariyer konularında sorumluluklarınız artacak. Kararsız olmayın, gelen fırsatları değerlendirin. Ay sonuna doğru sağlığa biraz dikkat etmeniz gerekecek. Sorunlu ilerleyen konularda sürpriz çözümler gelişebilir. Yeni bir ilişki hayatınıza dahil olabilir.

BOĞA

Ayın ilk yarısı kariyer ve ilişkiler konuları gündeminizde olacak. Çalışıyorsanız beklediğiniz iş haberlerini bu dönem alabilirsiniz. İş hayatınızda geçmişte mücadele ettiğiniz bir konu lehinize sonuçlanabilir. Ertelediğiniz sorumluluklar yada iş yaşamınızda çözmeniz gereken detayları halletmeye bakın, sonrasında çok rahat edeceksiniz. Venüs burcunuza yerleşerek aşk hayatınızı canlandıracak. Sorunlu devam eden ilişkiniz varsa gerginliklere ve kopmalara açık olacaksınız. Olabildiğince sakinliğinizi koruyun. Finansal açıdan bereketli bir dönem sizleri bekliyor. Ayın ikinci yarısı kariyerinizle yada evinizle ilgili önemli kararlar alacak, daha güçlü hissedeceksiniz. Sağlık sorunlarınızı geride bırakacaksınız.

İKİZLER

Ayın ilk yarısı ruh ve beden sağlığınıza önem vermelisiniz. Yoga, meditasyon, regresyon terapi gibi şifa çalışmalarından destek almanız iyi gelecek. Eğitim, ticari konular ve seyahatler alanınızda kafa karışıklıklarına, hatalara ve gecikmelere açık olacaksınız, tedbirli olmanızda fayda var. Eski aşkların yada dostlukların gün yüzüne çıkabileceği bir dönem. Sorunlu İlerleyen bir ilişkiniz varsa şifalanabilir.
Ay sonuna doğru ödemeler, borçlar, krediler gündemimizi meşgul edebilir. Eş yada ortaklık ilişkilerinizden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Alacak/verecek durumlarında gecikmeler söz konusu, ancak işlerin altından azminizle kalkacaksınız. Nisan başında daha rahat etkiler alacaksınız. Bu ay taşınma veya yer değişikliği durumları gelişebilir.

YENGEÇ

Ayın ilk yarısı krediler, ödemeler, alacak/verecek konuları bir miktar strese sokabilir. Ancak sosyal çevreniz sayesinde sürpriz yardım ve destekler elde edeceksiniz. Bu ay çok istediğiniz bir dileğiniz gerçekleşebilir. Kazancınızı arttıracak yeni teklifler önünüze gelebileceği gibi sürpriz bir aşk motivasyonunuzu yükseltebilir.
Ayın ikinci yarısı kariyer hayatınızda parlayacaksınız. Yeni iş teklifleri, sürpriz bağlantılar sizi ileriye taşıyacak. Hem mali konularda hem aile hayatınızda güzellikler yaşayacaksınız. Bu ay ciddi bir beraberliğiniz varsa evlilik kararları gündeme gelebilir ya da ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Taşınmak, mülk edinmek gibi konularda nihai kararlara varacaksınız. Ay sonu sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

ASLAN

Ayın ilk yarısı ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Eşiniz yada ortağınızla fikir ayrılıkları motivasyonunuzu düşürebilir. Bir karar vermeden önce iki kere düşünmelisiniz, zira hata ve yanlış anlamalara açık bir zamanda olacaksınız. Eski ilişkiler gündeminize gelebilir, geçmişe ait çözüme ulaşmayan konuları yeniden masaya yatırabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yükselişe geçeceksiniz. Sürpriz destekler ve iş bağlantılarına hazırlıklı olun. Ayın ikinci yarısı seyahat veya yer değişikliği planları gündeminizde gelebilir. Vizyonunuz ve bakış açınız büyüyecek. Eğitim, ticari ve hukuksal konularda beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir. Evli iseniz ilişkiniz ile ilgili fedakarlık yapmanız gereken durumlar söz konusu, doğru kararlar vermek adına iç sesinize güvenin

BAŞAK

Partnerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek, romantik ortamlar oluşturmak, ortaklı işlerden kazançlar elde etmek adına destekleyici bir ayda olacaksınız. Eşinizle yada partnerinizle aranızdaki bağ kuvvetlenecek. Kalbiniz boşsa bu ay yeni tekliflere ve fırsatlara açık olun. Sürpriz bir evlilik kararı motivasyonunuzu yükseltebilir. Ayın ikinci yarısında finansal anlamda güçleneceksiniz. Ek gelirler, mali destekler, kariyerden ekstra kazanımlar ilaç gibi gelecek. Daha çok çalışacak, daha çok mücadele vereceksiniz. Çabalarınız size bereket ve şans olarak geri dönecek.
Ruhsal olarak yenileneceğiniz bir ay sizleri bekliyor. Sezgileriniz büyük ölçüde artacağından önemli kararlar almadan önce sadece iç sesinizi dinlemelisiniz. Sağlığınızda ekstra dikkat etmelisiniz. Bu ay bağışıklık yükseltici takviyeler almak, yoga meditasyon gibi ruhsal çalışmalara yönelmek size iyi gelecek.

TERAZİ

Ayın ilk yarısında hem duygusal hem mali konularda yaşadığınız tatminsizlikler, seçimlerinizle ilgili bir yüzleşme yaşamanızı sağlayacak. Bu yüzleşme sayesinde kişisel gücünüzü ele alacak, iç dünyanızı değiştirerek huzura kavuşacaksınız. Ayın sonlarına doğru aşk, evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde şans ve kısmetli bir sürece gireceksiniz. Problemli ilişkileriniz çözüme kavuşacak. Yeni bir iş ortağı yada tutkulu bir partnerle karşılaşmanız da olası. Aşk ve ortaklı ilişkilerde şans vadeden bir ay sizleri bekliyor. Uzun süreli ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Ay sonuna doğru çocuğunuzun ihtiyaçlarına daha fazla eğilmeniz gerekecek. Henüz çocuğunuz yoksa bebek sahibi olmaya karar verebilirsiniz.

AKREP

Evlilik ve ortaklı ilişkilerle ilgili konularda gizliliklerin gün yüzüne çıkmasıyla bitişler yaşayabilirsiniz. Güven vermeyen kişi ve konulardan uzaklaşarak huzuru bulacaksınız. Kalbiniz boşsa, bu ay geçmişinizle bağlantılı bir kişi yeniden gündeme gelebilir, yeniden bir şans tanıyabilirsiniz. Ayın ilk yarısı dostluklarınızı sorgulayacağınız bir süreç olacak. Enerjinizi düşüren sosyal ilişkilerinizle aranıza mesafe koyacak, yeni çevrelere gireceksiniz. Ay sonlarına doğru kariyer yaşamınız ve gönül ilişkileriniz daha şanslı ve tempolu ilerleyecek. Partnerinizle ve iş çevrenizle iletişiminiz kuvvetlenecek. Keyif alacağınız alanlar yaratacak, enerjinizi yükselteceksiniz.

YAY

Size iyi gelecek bir aya giriş yapıyorsunuz.
Venüs’ün iş ve sağlık alanınıza yerleşmesi huzur verici değişimleri de beraberinde getirecek. Ek gelir elde etme, terfi, yeni iş teklifleri, sağlıkta iyileşme ve form tutma konularında destekleneceksiniz. Ayın ilk yarısı ailevi konularla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Aile büyüklerinizden birinin sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. 20 Mart itibariyle aşk hayatınız hareketleniyor. Partnerinizle birlikte seyahat etmek, ortak paylaşım alanlarını arttırmak gibi gelişmeler huzur verici olacak. Medyayla bağlantılı konularda öne çıkmak, tanınmak, ticari konularda kazanımlar elde etmek de ayın ikinci yarısı mümkün olacak. Daha güçlü, özgüvenli hissedeceksiniz.

OĞLAK

Aşk ve kısmetlerle dolu bir ay sizleri bekliyor. Beklentileriniz arasında evlilik yada yeni bir aşk varsa sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Bebek sahibi olmak, evlilik yada yeni ilişki teklifleri almak heyecan verici olacak. Kariyer konularında ön plana çıkacak, tanınıp fark edileceksiniz. Önemli yatırım kararları almak da bu ay mümkün. Her konuda temel atacağınız değişimler yaşayabilirsiniz. Aşkta ve kariyer alanında sizi bekleyen değişimleri seveceksiniz. Ayın sonlarına doğru ev, yerleşim ve ailevi konulara daha çok eğileceksiniz. Mülk edinme, taşınma yada evin ihtiyaçları gibi konular gündeminizde olacak. Bu süreçte ailenizin maddi ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Çevrenize mali desteklerde bulunabilirsiniz.

KOVA

Ayın ilk yarısı finansal konularda risk almadan temkinli ilerlemeniz gerekecek. Bu dönem bütçenize ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik para çıkışları, borçlanmalar ödemelerde aksaklıklara neden olabilir. Mülk edinme, ortaklık kurma, geleceğe dair adımlar, eğitimle ilgili sürprizler ve yatırım konularında ayın ikinci yarısı destekleneceksiniz. Aile içi sorunları çözecek, evle ilgili işlerinizi tamamlayacaksınız. Söz/nişan gibi duygusal kararlar yada sürpriz tanışmalar heyecan verecek. Ay sonu Mars’ın Kova burcuna geçmesi hem cazibenizi hem enerjinizi arttıracak.

BALIK

Evlilik ve ortaklık ilişkilerinizi gözden geçirmek ve nihai kararlar verebilmek 9 Mart’ta gerçekleşecek dolunay itibariyle gündeminizde olacak. Bu dönem mevcut ilişkilerinizde sorunlarınız varsa yeniden gündeminize gelebilir. Daha sezgisel ve kararlı hissedeceksiniz. Ayın ikinci yarısı yakın çevrenizde enerjinize iyi gelmeyen kişileri içsel olarak fark edecek, sınırınızı çizeceksiniz. Bu dönem beklediğiniz iş haberleri gelebilir. Mali destekler almakla birlikte kazancınızı arttıracak yeni yollar keşfedebilirsiniz. Ay sonuna doğru sürpriz bir aşk iç dünyanızı değiştirebilir.

**ÖZEL DANIŞMANLIK TALEPLERİNİZ İÇİN “DANIŞMANLIK SEÇENEKLERİ” BÖLÜMÜNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ. RANDEVU HATTI: 0(538)8140460

YASAL UYARI: YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ

ASTROLOG TUĞÇE YILDIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post

Balık Burcunda Mistik Yeniay!

Next post

BAŞAK DOLUNAYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?