2020 MAYIS AYI NASIL GEÇECEK?

Mayıs 2020’nin Önemli Gökyüzü Hareketleri!

7 MAYIS 2020 AKREP BURCUNDA DOLUNAY:

-7 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay, hayatımızda belirsiz ilerleyen konuları netliğe kavuşturacak. Çözümlenmemiş konuların neticeye kavuşması bu dolunayda mümkün
-Mars/Merkür sert açısı özellikle iletişim, sözleşmeler, ticari faaliyetler konusunda olası gerginliklere karşı uyarıcı nitelikte, temkinli ilerlemekte fayda var
-Geçmişe bağlı ilişkiler gündeme gelebilir. Sorunlu ilişkilerde bitişler, fikir ayrılıkları görülebilir. Duygusal hassasiyetlere dikkat etmek gerekecek

Ülkemiz açısından coronavirüs kapsamında farklı tedavi metotlarının geliştirilebileceği, aşı/ilaç kapsamında yeni gelişmeler kaydedileceği bir zaman dilimi olacak.

11 MAYIS SATÜRN RETROSU BAŞLIYOR..

Satürn retrosu 11 Mayıs’ta Kova burcunda başlayıp, 2 Temmuz’da Oğlak burcunda devam edecek. Retro hareketini 29 Eylül’de sonlandıracak.

11 Mayıs-29 Eylül arası;

En çok hangi konuda zorlanıyorsanız, engelleniyorsanız ya da tekrar eden hangi konuları yaşıyorsanız bunların üzerinde düşünmek, geçmişe yönelik sorumluluklar almak, eksikleri fark etmek gerekecek. Düzen kurmak isteyenin, emek verip üretenin, geçmiş tecrubelerden ders çıkaranın avantaj kazandığı bir süreç olacak. Bu uzun süreç, diğer gezegenlerin de retro etkileriyle birlikte arınma, şifalanma, hayatı yeniden yapılandırma enerjilerine katkı sağlayacak.

Korona virüsü kapsamında yasakların, sınırlamaların giderek esnediğine tanık olacağız.
Satürn kova burcunda özgürlükleri sınırlar. Şimdilerde başlayan retro hareketi ile birlikte eylül sonuna kadar ciddi çözülmeler getirirken günlük yaşamın giderek normale döndüğüne tanık olacağız.

12 MAYIS: İLETİŞİM HIZ KAZANIYOR

12 Mayıs’ta iletişim gezegeni Merkür ikizler burcuna geçiyor. Ulaşım, haberleşme, ticari faaliyetler, anlaşmalar, imzalar, sözleşmeler aktifleşiyor. Yeni teklif ve fırsatlara açık olacağımız bir zaman dilimine giriyoruz.
28 Mayıs tarihine kadar okullar, eğitim/öğretim, ulaşım, karayolları, demiryolları, açısından olumlu haberlerin, kararların oluşmaya başlayacağı bir süreç söz konusu.
Bu dönem gazetecilerle ilgili zorlu koşulları getirebilir.
Hastaneler, huzurevleri, hapishaneler gibi alanlarla ilgili haberler daha sık gündem olabilir.

13 MAYIS VENÜS RETROSU BAŞLIYOR!

Aşk sevgi ve güzellik gezegeni Venüs, 13 Mayıs – 25 Haziran arası retrograde hareketine başlayacak.

Venüs Retrosunda bu alanlara dikkat!

Sosyal/özel ilişkiler, parasal durumlar, ticari faaliyetler, evlilik, nişan, iş girişimleri imzalar, yatırımlar, borç alıp/verme, estetik, imaj değişikliği, lüks alışveriş, ortaklı işlere başlamak vb alanlarda hayatı etkileyecek her türlü radikal kararlar almaktan kaçınmak gerekecek.

Venüs retro hareketinde iken aldığımız kararlardan daha sonra pişmanlık duyabiliriz yada yeterince tatmin olmayabiliriz. Koşullar beklentimizin dışında gelişebilir. Dolayısıyla bu tarih aralığını es geçerek belirtilen alanlarda stabil kalmak faydalı olacaktır.

Ne Getirir?

Venüs retro yapacağı zaman iki tutulmayı ard arda yaşayacağız. Etkisi hayli yoğun hissedilirken ilişkilerimize, bütçemize, zararlı alışkanlıklara, bağımlılıklara, sağlığa, bağışıklık sistemine, güven vermeyen ilişkilere, iç huzursuzluklara eksta dikkat edip blokajları dengelemeye ve enerjiyi yüksek tutmaya önem vermemiz gerekecek.
Bu süreçte Korona virüs kapsamında tedbiri elden bırakmadan, mümkün mertebe izole kalmakta fayda var. Venüs retrosu Türkiye Astroloji Haritası’nın 12. evinde geri giderken, 5 Haziran’da gerçekleşecek Ay tutulması ile tetiklenecek. Yaz ayları ekstra dikkat ve tedbir isteyecek..

-İlişkiler ve parasal durumlar testlerden geçecek.
-2004 ve 2012 yıllarında yaşanan benzer deneyimler gündeme gelebilir
-Geçmişe yönelik ilişki sorunlarını çözümlemek açısından olumlu yönde kullanılabilir.
– Piyasalarda önce yavaşlama sonra sert dalgalanmalar görülebilir; dolayısıyla yatırımlara ekstra dikkat etmek gerekecek
-Altının yükselişi hızla artabilir
-Sosyal/özel ilişkilerde yanılmalara, aldanmalara ve aldatılmalara açık olacağız
-Gizli aşklar başlayabilir ya da gizlilikler açığa çıkabilir
– Sanat camiası ile ilgili skandallar görülebilir
– Liderlerin sağlık sorunları gündem olabilir
-Bir siyasetçinin politik sahadan çekilmesi olası etkilerden
– Mülteci sorunları, cezaevleri ile ilgili yeni düzenlemeler konuşulabilir
– Venüs retrosu spiritüel anlamda karmik hediyelerle de ilişkilidir. Haksızlığa uğranılan konularda ya da beklenilen önemli iş fırsatlarında kimilerine güzel sürprizler de getirebilir.

13 MAYIS MARS BALIK BURCUNDA!

Mücadele gezegeni Mars, 13 Mayıs’ta balık burcuna geçiyor. İstek ve planlarımızda kararsızlıklar, ertelemeler, vazgeçişler yaşayabiliriz. Adımlarımızı düşünmeden atabilir, sonuçları hesaba katmadan ani duygusal kararlar alabiliriz, dikkat edelim.

Kolektif bazda bu dönem sel, su, deniz kazaları, zehirlenmeler görülebilir.

Bir taraftan motivasyonumuzu arttırmak, yaratıcılığımızı kullanmak, iyilik yapmak, insanlığa ve tekamüle katkıda bulunmak, şifa çalışmalarına yönelmek destekleyici olacak.

15 MAYIS OĞLAK BURCUNDA JÜPİTER RETROSU BAŞLIYOR!

Bolluk bereket ve şans gezegeni Jüpiter geri giderken, hepimize beklentilerini minimumda tut, bütçeni arttıracak yeni yollar keşfet diyecek..
Jüpiter retrosunda bolluk bereket kesilmez, ancak bazı şans ve fırsatları kendimiz yavaşlatabiliriz! İyimserliğimiz, istek ve arzularımız makro seviyede artacağı için bir noktaya bağımlı veya çok istekli yaklaşıp önümüzde duran göz ardı ettiğimiz minik fırsatları göremeyebiliriz. Çalışıp üretme, kazanç yollarını geliştirme, emek verme zamanı! Zira bu dönem Venüs de retro olacak.

22 MAYIS 2020 İKİZLER BURCUNDA YENİAY

Yeniay’da Merkür/Rx Venüs kavuşumu Neptün’e sert bir açı ile bağlanacak.
Fikirlerde hızlı değişiklikler,kararsızlıklar, dalgınlıklar ve unutkanlıklara dikkat edelim. Yüzeysel ve doğruluğu olmayan birçok haberleri bu süreçte duymak mümkün. Doğruluğunu teyit etmediğimiz bilgilere güvenmemekde fayda var.
Gizli aşklar, geçmiş ilişkiler gündem olabilir. Sorunlu birliktelikler kopma noktasına gelirken, uzun süreli ilişkilerde elestirici, önyargılı tavırlardan uzak durup sağlıklı diyaloglar geliştirmek gerekecek.
Sanat, ilham, yaratıcı faaliyetler ve manevi çalışmalar adına destekleyici bir yeniay süreci deneyimleyeceğiz.

MAYIS 2020 BURÇ YORUMLARI

2020 Mayıs Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor?

(Yükselen burcunuza göre okumanız tavsiye edilir)

♈Koç: Sosyal/Özel ilişkilerinizi sorgulayacağız bir ay sizleri bekliyor. Bu dönem iş ve yakın çevre alanınızda iletişim kopuklukları, gerginlikler ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Güven vermeyen kişiler hayatınızdan çıkıyor. Eğitim, ticari faaliyetler ve yeni imzalar atmak adına ayın ikinci yarısı destekleneceksiniz.

♉Boğa: İlişki sorunlarınızı çözmek yada sorunlu ilerleyen ilişkilerinizi noktalamak 7 Mayıs’ta karşıt evinizde gerçekleşecek Dolunay ile mümkün olacak. Ayın ilk yarısı ikili ilişkilerinizde birtakım gerginliklere ve anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Ayın ikinci yarısı bütçe yapmalı, paranızı arttıracak yeni yollar keşfetmelisiniz.

♊İkizler: Ayın ilk yarısı sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Spor, meditasyon, diyet ve egzersiz çalışmaları listenizde olmalı. Sosyal çevre ilişkilerinizde arka planınızda dönen durumlara, dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız. Güven duymadığınız kişilerle sırlarınızı paylaşmamanız yararınıza olacak. 13 Mayıs itibariyle kariyerinizle ilgili beklediğiniz haberler gelebilir, daha aktif olmalı harekete geçmelisiniz. Ilişkilerinizde barışı sağlamak ya da yeni adımlar atmak adına 13 Mayıs öncesini kullanmanız gerekecek.

♋Yengeç: Ayın ilk yarısı motivasyonunuzu arttıracak konulara eğilmelisiniz. Yeni bir hobiye başlamak, partnerinizle romantik ortamlar oluşturmak ya da çocuklarınızla yaratıcı vakit geçirmek adına 7 Mayıs’ta gerçekleşecek Dolunay destekçiniz olacak. Ayın ikinci yarısı yaratıcılığınız ve sezgileriniz artacak. Sorunlu ilerleyen konularda çıkış yolları bulabilirsiniz. Bu ay
bir sağlık sorununuz varsa şifalanabilir

♌Aslan: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek dolunay ile birlikte ailevi konulara daha çok eğileceksiniz. Bu dönem aile içi ilişkilerinizde kalp kırmamaya, sağlıklı diyaloglar oluşturmaya özen gösterin. Ayın ikinci yarısı hedefleriniz konusunda mutlu haberler alabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Sağlık ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

♍Başak: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek dolunay ile birlikte hedefleriniz konusunda beklediğiniz haberler hız kazanacak. Aktif olmalı, iletişim kanallarınızı geliştirmelisiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde daha çok eğilmeniz size iyi gelecek. Ayın ikinci yarısı, özel hayat ve kariyer alanlarınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Yeni adımlar atmak adına 13 Mayıs öncesini kullanmanız yararınıza olacak.

♎Terazi: Ayın ilk yarısı parasal konularda riskli adımlardan uzak durmanız gerekecek. Ödemeler, borçlar, krediler gündeminizi meşgul edebilir. Bütçe yapmalı, geleceğe yönelik sağlam hedefler belirlemelisiniz. Ayın ikinci yarısı hedefleriniz konusunda hızlı gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkacak. Günlük sorumluluklarınız artarken sağlık ve beslenmenize gereken önemi vermelisiniz. Aşk hayatınız ile ilgili karamsarlıkları bir kenara bırakın, sürpriz birliktelikler ya da mevcut sorunların şifalanması bu ay mümkün.

♏Akrep: 7 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, hayatınızda belirsiz ilerleyen konuları netleştirecek. Daha kararlı, cesur ve sezgisel ilerleyeceksiniz.
Kariyer hayatınızda emeklerinizin karşılığını alacağınız bir süreç sizi bekliyor.
13 Mayıs itibariyle yeni bir ilişkiye başlamak yada var olan ilişkinizi güçlendirmek mümkün olacak. Finansal konular, kredi ve ödemeler gündeminizi meşgul edebilir. Ay sonuna doğru maddi ve rahatlamalar söz konusu. Bir sağlık sorununuz varsa iyileştirici etkiler mevcut. Sezgilerinizin yüksek olacağı bir aydasınız, iç sesinize güvenin.

♐Yay: 7 Mayıs’ta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte ruhsal ve bedensel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Motivasyonunuzu yüksek tutun, artan sezgileriniz yol gösterici olacak. Yaratıcı çalışmalar yapmak adına destekleniyorsunuz. İlham, parlak fikirler üretkenlik sizler için. Ayın ikinci yarısı ilişki sorunlarınızı çözmek ya da partnerinizle ortaklı işlere girişmek adına destekleneceksiniz. Bu dönem aşk ve ortaklı ilişkilerde beklediğiniz haberler varsa alacaksınız. Ay sonuna doğru enerjinizi ev ve ailevi konulara harcayacaksınız. Taşınmak mülk edinmek ya da evle ilgili sorumluluklarınız gündeminizde olacak. Ikili ilişkilerde olası iletişim sorunlarına dikkat etmelisiniz. Yeni kararlar almak adına 13 Mayıs öncesini kullanmanız faydalı olacak.

♑Oğlak: Ayın ilk yarısı sosyal çevre ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Güven vermeyen arkadaşlık ilişkileriniz ile aranıza mesafe koymanız iyi gelecek. 12 Mayıs sonrası günlük rutinlerinize yeni hobiler ekleyebilir, çalışma hayatınızla ilgili farklı metotlar geliştirebilirsiniz. Beklediğiniz iş teklifleri varsa ayın ikinci yarısı mümkün olacak. Kariyer hayatınızla ilgili terfi, ek gelir gibi olumlu gelişmeler yaşamanız bu ay mümkün. İlişki sorunlarınızı şifalandırmak, partnerinizle aranızdaki ilişkiyi güçlendirmek adına ay sonu destekleyici olacak.

♒Kova: Ayın ilk yarısı kariyer hayatınız ile ilgili ertelediğiniz sorumlulukları ele almak, üstlerle konuşmalar yapmak adına harekete geçmeniz gerekecek. 12 Mayıs itibariyle partnerinizle iletişimi kuvvetlendirmek yada süregelen sorunları çözmek adına destekleneceksiniz. Bu dönem geçmiş ilişkiler tekrar kapınızı çalabilir. Aldığınız kararlardan daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Aşk ve ortaklı işler alanlarında yeni adımlar atmak adına 13 Mayıs öncesini kullanmanız faydalı olacak. Ayın ikinci yarısı enerjinizi parasal konulara harcayabilirsiniz. Yeni para kazanma metotları geliştirmek, elinizdeki kazancı çoğaltmak adına harekete geçmelisiniz.

♓Balık: Ayın ilk yarısı eğitim, yurtdışı bağlantılı durumlar, hukuksal konular ve ticari faaliyetler alanlarında beklediğiniz haberler varsa alabilirsiniz. Sürüncemede kalan bir konu sonuçlanabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir aydasınız. Motivasyon arttırıcı faaliyetlere yönelmeniz, spor/diyet, beslenme konularına eğilmeniz faydalı olacak. Ay sonuna doğru özel hayatınız ile ilgili sorunları çözebilmek adına destekler bulacaksınız. Ailevi konularda olası iletişim kopukluklarına karşı dikkatli olmalısınız.

**ÖZEL DANIŞMANLIK TALEPLERİNİZ İÇİN “DANIŞMANLIK SEÇENEKLERİ” BÖLÜMÜNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ. RANDEVU HATTI: 0(538)8140460

YASAL UYARI: YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ

UZMAN ASTROLOG TUĞÇE YILDIZ


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post

2020 Nisan Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor?

Next post

HAZİRAN 2020 NASIL GEÇECEK?