2020 Nisan Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor?

2020 Nisan Ayı Burç Yorumları

2020 Nisan Ayı Seni Nasıl Etkileyecek?

(Yükselen burcunuza göre okumanız tavsiye edilir)


KOÇ

Evlilik ve ortaklık ilişkilerinizi gözden geçirmek ve nihai kararlar verebilmek 8 Nisan’da gerçekleşecek dolunay itibariyle gündeminizde olacak. Bu dönem mevcut ilişkilerinizde sorunlarınız varsa yeniden gündeminize gelebilir. İlişkilerinizde empati kurarak ilerlemeniz gerekecek. 11 Nisan’da Merkür’ün burcunuza yerleşmesiyle zihniniz ve çözüm üretme kabiliyetiniz hızlanacak. Beklediğiniz iş/eğitim haberleri bu dönem gelebilir. Çalışma yöntemlerinizi geliştirerek sizi ileriye taşıyacak farklı yollar deneyeceksiniz. Ay sonuna doğru ailenizden maddi destekler görebilirsiniz. Bütçe, yatırım yapmak ve mali destekler almakla birlikte kazancınızı arttıracak yeni yollar keşfedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde sorunlu devam eden ilişkileriniz varsa gerginliklere ve kopmalara açık olacaksınız. Olabildiğince sakinliğinizi koruyun. 

BOĞA

Ayın ilk yarısı sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bu süreçte bağışıklık yükseltici takviyeler almak, form tutmak, yoga meditasyon gibi ruhsal çalışmalara yönelmek size iyi gelecek. Mülk sahibiyseniz, kiracılarınızla aranızda oluşabilecek stresli durumlara karşı bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. 3 Nisan itibariyle Venüs para evinize yerleşerek bereket akışınızı hızlandıracak. Para ile ilgili haberler bekliyorsanız bu ay alabilirsiniz. Kazancınızı arttıracak yeni teklifler önünüze gelebilir. Merkür’ün ruhsal evinize yerleşimi yaratıcılığınızı ve sezgilerinizi arttıracak. Yeni projeler üretmek adına destekleneceksiniz. Henüz bir ilişkiniz yoksa, gizli bir hayranın varlığı gündeme gelebilir. 19 Nisan itibariyle Güneş burcunuza yerleşerek iyimserliğinizi arttıracak. Hedefleriniz ve arzularınızın peşinden gideceksiniz. Ev veya aile kurmak ile ilgili yeni girişimler ön plana çıkacak. Kariyer konularında sorumluluklarınızın artacağı bir sürece giriş yapacaksınız.

İKİZLER

Aşk ve kısmetlerle dolu bir ay sizleri bekliyor. Beklentileriniz arasında evlilik ya da yeni bir aşk varsa sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Bebek sahibi olmak, şans oyunlarından kazanmak yada yeni iş teklifleri almak heyecan verici olacak. Sorunu devam eden ilişkilerinizi arkanızda bırakma kararı alarak yenileneceksiniz. 11 Nisan sonrası atacağınız adımlar kalıcı sonuçlar getirecek, sezgilerinizle yol almalısınız. Ayın ikinci yarısı yakın çevre ilişkilerinizde birtakım pürüzler, iletişim hataları, yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Güven vermeyen kişi bir konularla aranıza mesafe koyacaksınız. Bu dönem ailevi konularla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Bir yakınınızın sağlık sorunu gündeme gelebilir. Ay sonunda, ertelediğimiz seyahat ticari ya da eğitim planları yeniden gündemimize gelebilir. Geleceğe dair somut planlar oluşturacaksınız.

YENGEÇ

Aile içi sorunları çözmek, evle ilgili eksikleri tamamlamak, taşınmak, mülk edinmek gibi konularda nihai kararlara varmanız 8 Nisan’da gerçekleşecek dolunay sonrası mümkün olacak. Aile içi iletişim konularında bir miktar gerginlikler oluşsa da üstesinden geleceksiniz. Ödemeler, borçlar, krediler gündeminizi meşgul edebilir. Bütçe yapmalı, geleceğe yönelik sağlam hedefler belirlemelisiniz. 11 Nisan itibariyle yeni çıkış yolları ve destekler bulacaksınız. Kariyerinizle ilgili beklediğiniz haberler hız kazanacak. 23 Nisan tarihinde umutlar evinizde gerçekleşecek Yeniay size iyi gelecek. Beklediğiniz ödemeleri bu dönem tahsil edebilir, sorunlu ilerleyen bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. Ay sonu sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekecek. Spor, meditasyon, diyet ve egzersiz çalışmaları listenizde olmalı.

ASLAN

Kariyer ve ikili ilişkiler konularının vurgu kazanacağı bir araya giriyorsunuz. Çalışıyorsanız beklediğiniz iş haberlerini bu dönem alabilirsiniz. Terfi, tazminat yada yeni iş teklifleri almak gündeminizde olacak. 11 Nisan itibariyle vizyonunuz ve bakış açınız büyüyecek. Eğitim, ticari ve hukuksal konularda beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir yada sizi ileriye taşıyacak yeni yollar keşfedebilirsiniz. Partnerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek, romantik ortamlar oluşturmak planlarınız arasında olacak. Kalbiniz boşsa bu ay yeni tekliflere ve fırsatlara açık olun. Sürpriz bir evlilik yada iş kararı motivasyonunuzu yükseltebilir. Ayın sonlarına doğru ev, yerleşim ve ailevi konulara daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Mülk edinme, taşınma veya gayrimenkul yatırım konularına ilişkin planlarınız varsa bu ayı değerlendirmek size fayda getirecek. 

BAŞAK

Ayın ilk yarısı finansal konularda risk almadan temkinli ilerlemeniz gerekecek. Bu dönem bütçenize ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Beklenmedik para çıkışları, harcamalar ve ödemelerde aksaklıklar yeni bütçe planları yapmanızı gerektirecek. Ay boyunca hedefleriniz doğrultusunda daha çok çalışacak, daha çok mücadele vereceksiniz. Çabalarınızın karşılığını büyük ölçüde alacaksınız. Henüz çalışmıyorsanız, uzaklardan gelen bir iş teklifi motivasyonunuzu arttırabilir. Eğitim, medya veya hukuksal konularda beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir. Ay sonuna doğru hayatınızı değiştirecek önemli kararlar alabilirsiniz. Bakış açınızı büyük ölçüde geliştireceksiniz. Parnerinize karşı daha ılımlı olmalı, empati kurmalısınız. Uzun süren bir ilişkiniz varsa geleceğinize dair ciddi kararlar alabilirsiniz.
Bu ay sağlığınızda ekstra dikkat etmelisiniz. Beslenme şeklinizi düzenlemek, bağışıklık yükseltici takviyeler almak size iyi gelecek.

TERAZİ

Ayın ilk yarısı ruh ve beden sağlığınıza önem vermelisiniz. Yoga, meditasyon, nefes, regresyon terapi gibi şifa çalışmalarından destek almanız iyi gelecek. Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sezgilerinizi ve farkındalığınızı artıracak. Hayatınızla ilgili önemli kararlar verecek, geçmişin zorlayıcı ilişkilerini arkanızda bırakacaksınız. Medyayla bağlantılı konularda öne çıkmak, tanınmak, bulunduğunuz ortamda dikkat çekmek bu ay mümkün. 11 Nisan itibariyle yeni iş teklifleri vurgu kazanabilir. Farklı, yaratıcı projeler geliştirebilirsiniz. Süregelen iş ortaklıklarınız varsa arka planınızda dönen işlere karşı dikkatli olmalısınız. Hukukla ilgili beklentileriniz lehinize sonuçlanacak. Ay sonuna doğru krediler, borçlar, miras/nafaka ve ödemelerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu süreçte dikkatli olmalı, doğru adımlar atmalısınız. Kalbiniz boşsa, yeni bir aşk motivasyonunuzu yükseltebilir.

AKREP

Ay boyunca sezgileriniz atacağınız her adımda rehberiniz olacak, iç sesinize güvenin. Olaylara daha derin bakacak, bakış açınızı geliştireceksiniz. Uzun zamandır kafanızı kurcalayan bir sorunun çözüme kavuşması 8 Nisan itibariyle ruhsal evinizde gerçekleşecek Dolunay ile mümkün olacak. Bu süreçte meditasyon, ibadet ve ruhsal çalışmalardan destek almanız ruhunuza iyi gelecek. Partnerinizle yada ortaklı ilişkilerinizde sorunlar yaşıyorsanız, ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. İçe sinmeyen kişi ve konulardan uzaklaşarak huzuru bulacaksınız. Ayın ikinci yarısı sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Bağışıklık yükseltici takviyeler almak, spor/diyet yapmak, besleme kalitenizi arttırmak yararınıza. Beklediğiniz iş haberleri, ortaklı projeler ay sonlarına doğru hız kazanacak. Bu dönem sürpriz bir aşk iç dünyanızı değiştirebilir.

YAY

Aşk ve kariyer hayatınızda sizi bekleyen değişimleri seveceksiniz. Sorunlu devam eden ilişkilerinizin şifalanması yada yeni bir aşkın başlangıcı motivasyonunuzu arttıracak. Partnerinizle duygusal alışverişi geliştirmek ve romantik ortamlar oluşturmak adına destekleneceksiniz. Yeni iş teklifleri, ortaklık planları, geleceğe dair hedeflerinizin netlik kazanacağı bir aya giriş yapıyorsunuz. Uzaklardan gelecek bir iş teklifi şaşırtıcı olabilir. Ayın ilk yarısı, güven vermeyen dostluk ilişkilerinizi noktalayabilirsiniz. Yakın çevrenizde enerjinize iyi gelmeyen kişileri fark edecek, sınırınızı çizeceksiniz. Yeni bir hobi edinmek, spora başlamak, form tutmak bu ay listenizde olmalı. Ayın ikinci yarısı sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek. Bağışıklık yükseltici takviyeler almayı ihmal etmemelisiniz.

OĞLAK

Ayın ilk yarısı keyif aldığınız, size haz veren uğraşları günlük rutininize dahil edeceksiniz. Güzellik, bakım, farklı hobiler listenizde olacak. Kilo almaya eğilimli olabilirsiniz, bu nedenle beslenme düzeninize önem vermeniz gerekecek. Bu ay başkalarına yardım etmek, hayvanları beslemek, fazla eşyaları bağışlamak gibi faaliyetler sizi ruhsal anlamda güçlendirecek. Finansal açıdan bütçenize dikkat etmelisiniz. Beklenmedik para çıkışları, ödemeler bir miktar stres yaratabilir. Çalışıyorsanız işinizle alakalı sizi geliştirecek farklı metodlara yönelmeli, ertelediğiniz sorumlulukların üzerine eğilmelisiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak, bebek sahibi olmak, medyayla bağlantılı konularda tanınmak ayın ikinci yarısı mümkün olacak. Parlayacağınız ve dikkat çekeceğiniz bir ay deneyimleyeceksiniz. 

KOVA

Oldukça hareketli, aktif ve motivasyonu yüksek bir ay sizleri bekliyor. Mars’ın burcunuzdaki seyahati, hedeflediğiniz konularda size güç verecek. İdealleriniz doğrultusunda yeni planlar oluşturarak daha kararlı hareket edeceksiniz. Ay boyunca, yeni bir aşka başlamak, bebek sahibi olmak, mevcut ilişkilerde huzur ve barış ortamını ise Venüs size sunacak. Eğitim, hukuk ya da ticari konularla ilgili beklentilerinizin olumlu yönde sonuçlanması mümkün. Yeni iş fırsatları yada mevcut işinizle ilgili iletişim trafiği hız kazanacak, hazırlıklı olun. Ayın sonlarına doğru ev ve ailevi konularla daha çok ilgilenmeniz gerekecek. Yatırım yapmak, mülk edinmek gibi hedefler planlarınız arasındaysa, ay sonu destekleyici olacak.

BALIK

Hem mali konularda hem aile hayatınızda sorumluluklar alacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Ayın ilk yarısı ev kredileri, ödemeler, finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizi dengede tutmalı, beklenmedik para çıkışlarına karşı tedbirli olmalısınız. Bu ay ciddi bir beraberliğiniz varsa evlilik kararları gündeme gelebilir ya da ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Taşınmak, mülk edinmek gibi konularda nihai kararlar ayın ikinci yarısı mümkün olacak. Ay sonuna doğru beklediğiniz iş haberleri gelebilir. Yeni iş teklifleri yada mevcut işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin yüksek olacağı bir ayda olacaksınız. Atacağınız adımlarda iç sesinize güvenin. Bu ay hobileriniz arasına okültizm, gizemli konular, simya, astroloji vb ilimleri ekleyebilir, bu alanlarda araştırmalar yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz

**ÖZEL DANIŞMANLIK TALEPLERİNİZ İÇİN “DANIŞMANLIK SEÇENEKLERİ” BÖLÜMÜNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ. RANDEVU HATTI: 0(538)8140460

YASAL UYARI: YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ

UZMAN ASTROLOG TUĞÇE YILDIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post

2020 NİSAN AYI NASIL GEÇECEK?

Next post

2020 MAYIS AYI NASIL GEÇECEK?