2021 BURÇ YORUMLARI

2021’DE HANGİ BURCU NELER BEKLİYOR?

2021 SİZE NELER GETİRECEK?

SEVGİLİ KOÇLAR VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR

2021 yılının yaz aylarına dek sürecek dönemde geleceğinize dair radikal kararlar alıyorsunuz. Yılın ilk yarısı taşınabilir, yeni bir eğitime başlayabilir ya da iş kurabilirsiniz. Bolca seyahat edebilmek, yeni olanaklarla karşılaşmak adına fırsatlarınız olacak. Bu sayede ufkunuzu da genişleteceksiniz. Öte yandan sezgileriniz oldukça güçlenecek. Enerjinizi tüketen ilişkileri artık yaşamınızda tutmak istemeyeceksiniz, bir taraftan size kimlerin gizli düşmanlık beslediğini fark edeceksiniz

2021’in en şanslı burçlarından biri sizsiniz!

Bu yıl Jüpiter şans ve umutlar evinizde seyahat edecek. Yıl geneli çok istediğiniz bir hayalinizi gerçekleşebilir. Sosyal çevre değişimi, yeni dostluklar, iş bağlantıları, ek gelirler sevindirebilir. Mayıs sonuna dek attığınız adımlardan avantajlar elde etmeniz mümkün.

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay tutulması etkisiyle hayata bakışınız ve hedefleriniz yön değiştirecek. Süregelen eğitim ya da hukuki konularla ilgili sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı hayal kırıklıklarınız oluşsa da yılın ikinci yarısı yeni seçenekler getireceği için olabildiğince şansınızı değerlendirin.

10 Haziran’da Güneş Tutulması beklediğiniz kısmetli haberleri getirecek. Çevreniz değişirken, iletişim ve ifadelerinizle girdiğiniz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Henüz bir ilişkiniz yoksa aşk sizin de kapınızı çalacaktır. Yıl sonuna dek bolca seyahat edebilir, yepyeni eğitimler alabilir, medyada ön planda olabilirsiniz.

19 Kasım Ay tutulması para alanınızda gerçekleşiyor. Dışarıdan beklediğiniz mali gelirleri elde ederken, yeni para kazanma yolları geliştirebilirsiniz. Öte yandan bütçe yapmak ve harcamalarınızı kısmak önceliğiniz olmalı.

4 Aralıkta oluşacak Güneş Tutulması sizin açınızdan oldukça şanslı. Eğitim, taşınma, ticari ve hukuki konularda başarılar elde edebilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

SEVGİLİ BOĞALAR VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR

2021’in ilk yarısı sizleri yatırım ve parasal konularda destekleyecek. Kriz yaratan finansal sorunları çözüme kavuşturuyorsunuz. Bir taraftan eşinizin maddi koşullarındaki artışlar sevindirebilir. Enerjinizi tüketen ilişkileri hayatınızdan uğurlamak ve daha güçlü hissetmek ruh halinize iyi gelecek. Arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

GÜÇ VE PRESTİJ KAZANACAĞINIZ BİR YIL OLABİLİR

Jüpiter ve Satürn yıl sonuna dek kariyer ve hedefler evinizde ilerlerken sizlere kalıcı başarılar getirebilir. 2021 sizler için hedef odaklı olmanız gereken bir yıl olacak. Yeni iş teklifleri alabilir, önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş sorumluluklarınız oldukça artacak. Pes etmeden yolunuza devam edin, Jüpiter sizlere her koşulda şans getirecek. Tanınmak, prestij kazanmak, hak ettiğiniz yerlere gelmek sizler için

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması finans alanınıza dikkat çekecek. Kriz yaratan finansal konulara çözüm üreteceksiniz. Bir taraftan kredi, alım/satım, borçlar, vergi, miras ve tazminat gibi konularda temkinli ilerlemeniz gerekecek. Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız

10 Haziran’da Güneş Tutulması para hanenizde doğacak. Yıl sonuna dek bereketinizi arttıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınızı çoğaltmak sevindirecek. Öte yandan özel hayatınızı ilgilendiren konularda yüzünüz gülecek. Ilişkinizi daha ciddi boyuta taşıyabilirsiniz.

19 Kasım’da burcunuzda Ay Tutulması meydana gelecek. Gelecek planlarınızı somutlaştırabilir, hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz. Yeni ilişki başlangıçları, sorunlu ilişkilerde bitişler, kafanızı kurcalayan bir konunun netliğe kavuşması mümkün olacak.

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması sezgilerinizi oldukça yükseltecek. Manevi, ruhsal ve metafiziksel konulara eğilimleriniz artabilir. Bir taraftan eşinizin gelirinde artışlar söz konusu olabilir.
Parasal açıdan tüm sıkıntılarınızı geride bırakabilirsiniz.

SEVGİLİ İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR

2021’in yaz aylarına dek henüz bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilir yada evliliğinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda hedeflerinizi iyi belirlemelisiniz.

BÜYÜK FARKINDALIKLAR KAZANACAĞINIZ BİR YIL OLACAK

2021’de en avantajlı olduğunuz durum bakış açınızı güzelliştirmek, yenilikçi olmak, kişisel gelişiminize önem vermek olacak. Mayıs ortalarına dek kariyerinizi ve hedeflerinizi ilgilendiren konularda büyük şanslar elde edebilirsiniz. Öte yandan taşınmak, yer değiştirmek, yeni bir eğitime başlamak, dünyayı gezmek gibi planlarınız somutlaşacak. Yaptığınız işler tanınma getirebilir. Ticari girişimlerinizden fayda elde edebilirsiniz

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması evlilik ve ilişkilerinize dikkat çekecek. Sorunlu ilerleyen ilişkilerinizle ilgili derin yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Gerek özel gerekse ortaklı ilişkilerinizde Aldanma/ aldatılma durumlarına karşı temkinli olmanızda fayda var. Ayrılıklar yada boşanmalar söz konusu olabilir. Yaz aylarına dek olabildiğince ilişkilerinizde gerçekçi olun, duygusal tarafınız hata yaptırabilir. Ani kararlardan uzak durmanız kazandıracak.

10 Haziran’da Güneş Tutulması burcunuzda doğacak. Yıl sonuna dek yaşamınızın her alanında yenilikler yapacaksınız ve size çok iyi gelecek. Motivasyonunuz ve özgüveniniz artıyor. Henüz bir ilişkiniz yoksa Güneş tutulması sizlere aradığınız aşkı da getirebilir.

19 Kasım’da Ay Tutulması ile birlikte kendinizi daha sezgisel ve içe dönük hissedebilirsiniz. Arka planınızda dönen işler, gizli saklı durumlar açığa çıkabilir. Kimlerin size gizli düşmanlık beslediğini fark edebilirsiniz. Bu dönem enerjinizi tüketen kişilerle aranıza gerekli mesafeyi koyacaksınız.

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması aşk ve evlilik alanınızda yüzünüzü güldürecek. İlişkilerinize şifa ve huzur getirirken, evlilik yada yeni ortaklıklar kurma planlarınızı destekleyecek

SEVGİLİ YENGEÇLER VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR

2021’in ilk yarısı çalışma hayatınızla ilgili radikal değişimler yaşayabilirsiniz. İş değiştirmek, büyük adımlar atmak ya da çalışma ortamınızda yenilikler yapmanız mümkün. Bir sağlık sorununuz varsa şifaya kavuşabilir. Motivasyonunuz ve iyimserliğiniz artarken özgüven tazeleyeceksiniz. Yaz aylarında taşınma, seyahatler yada yer değişikliği planlarınız somutlaşabilir

ŞANS ALANINIZ FİNANS VE YATIRIMLAR

Jüpiter ve Satürn yıl boyunca finans alanınızda ilerleyecek. Ortaklı işlerden ya da eşten gelen gelirlerinizi bir şekilde yatırıma dönüştüreceksiniz. Kredi, alım/satım, borçlar, vergi, miras ve tazminat gibi konulardan yana yaşadığınız zorlukları avantaja çevirmeniz mümkün. Bir taraftan eşinizin maddi gelirlerinde artışlar söz konusu olabilir.

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması sağlık ve gündelik sorumluluklar alanınıza dikkat çekecek. Bu dönem bağışıklık sisteminiz hassaslaşabilir. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza önem vermeniz gerekecek. Çalışma hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Aldığınız kararlar yepyeni bir yola girmenizi sağlayabilir.

10 Haziran’da ruhsal alanınızda Güneş Tutulması meydana gelecek. Travma, korku ve gelecek kaygılarınızı geride bırakmanız mümkün, ancak bir şifa sanatıyla tanışmak yada ruhsal, meditatif konulara eğilmek işinizi kolaylaştıracak. Bu dönem bazı yakınlarınızın gerçek yüzlerine tanık olabilirsiniz. Geçmiş ilişkiler yeniden gündeminize gelebilir. Farkındalığınız ve sezgileriniz artıyor

19 Kasım Ay Tutulması ile birlikte, üzerinde çok emek verdiğiniz bir projeniz yada süregelen eğitiminiz başarıyla sonuçlanabilir.

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması sizler için oldukça şanslı. İş teklifleri, mali sevinçler ve sağlık konularında şifalanmalar yüzünüzü güldürecek

SEVGİLİ ASLANLAR VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR

2021’in ilk yarısı sizler için motive edici ve kısmetli gelişmelere kapı açacak. Yeni bir projeye yada ilişkiye başlamak, tanınmak, evlenmek ve bebek sahibi olmak sevindirecek. Hayata daha iyimser bir pencereden bakarken özgüven tazeleyeceksiniz. Sezgileriniz artıyor.

AŞK HAYATINIZ PARLAYACAK

Jüpiter ve Satürn yıl genelinde evlilik ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda seyredecek.
Kalıcı ilişkiler kurmak, ruh eşinizle karşılaşmak yada evlilik planlarınızı hayata geçirmek mümkün olacak. Yıl genelinde eşinizle ortak bir projeye başlayabilir yada kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni ortaklıklar kurma şansı elde edebilirsiniz.
Satürn’de bu alandan geçeceği için ilişkilerinizde bu yıl daha fazla sorumluluk almanızı sağlayabilir, güven vermeyen ilişkilerinizle yollarınızı ayırabilirsiniz

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması etkisiyle süregelen özel ilişkilerinizde iletişim hataları gündeminize gelebilir.
Çocuklarınızın geleceği ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Bir taraftan motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız

10 Haziran’da dostluklar ve sosyal çevre alanınızda Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu sayede yeni çevrelere girebilir, arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Bir taraftan çok istediğiniz bir dileğiniz gerçekleşebilir.

19 Kasım Ay Tutulması ile birlikte kariyer planlarınıza eğilmek, göz ardı ettiğiniz sorumlulukları ele almak önceliğiniz olmalı.
Mevcut işinizde önemli değişimler yada yol ayrılıkları gündeme gelebilir.

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması yaşam enerjinizi yükseltecek. Üzerinde çalıştığınız projeler varsa, tanınma getirebilir. Öte yandan, bebek sahibi olmak, yeni hobilere başlamak yada partnerinizle ideal uyumu yakalamak sevindirecek. Çocuklarınızı ilgilendiren konularla ilgili aydınlık gelişmeler yaşayabilirsiniz.

SEVGİLİ BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR

2021’in ilk yarısı sizlere mülk edinmek, yuva kurmak, taşınmak yada evle ilgili yenilikler yapmak açısından fırsatlar getiriyor. Yaşamınızda yepyeni temeller atacağınız bir yıl sizlerle olacak. Hanenizi ilgilendiren konularda aydınlık gelişmeler sevindirebilir. Yaz aylarında, yeni bir aşk kapınızı çalabilir yada partnerinizle geleceğinizi ilgilendiren konularda ortak kararlar alabilirsiniz. Aldığınız kararlar size şans getirecek

ŞANSLI ALANINIZ İŞ VE SORUMLULUKLAR

Jüpiter ve Satürn yıl boyunca gündelik sorumluluklarınızı arttırıken çalışma hayatınızla ilgili şans ve kazanımlar elde etmenizi sağlayacak. İş hayatınızda daha yaratıcı ve sıradışı projeler ortaya koyacaksınız. Teknoloji ve medyanın gücü sayesinde mevcut işinizde tanınabilir, önemli yenilikler yapabilirsiniz. Öte yandan Mayıs sonu itibariyle sağlık ve beslenme konularına ekstra dikkat etmelisiniz. Artan temponuz sağlığınızı ihmal etmenize sebep olabilir. Daha planlı ve programlı olmalısınız

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması etkisiyle mülk edinme, taşınma, gayrimenkul yatırım ya da yer değişikliği planlarınız sonuçlanabilir. Özel hayatınızı ilgilendiren bir konularda bazı sorumluluklar almanız gerekebilir.

10 Haziran’da gerçekleşecek Güneş Tutulması hayatınıza birçok hayırlı yenilik getirecek. Kariyerinizde zirveye çıkmak, iş kurmak, terfi etmek ya da geleceğinize dair arzuladığınız hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda sizi destekleyecek.

19 Kasım’da Ay Tutulması gerçekleşiyor.
Bu tutulmayla eğitim, seyahatler, hukuki ve ticari konularla hedeflediğiniz sonuçlara ulaşabilmek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekecek. Uzak akrabalar yada eşinizin yakınlarıyla ilgili konular gündemimize gelebilir.

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması etkisiyle mülk edinme, taşınma, yer değişiklikleri yada evle ilgili konularda yenilikler yapma fırsatlarınız olacak. Bu dönem aile gündeminiz hareketli olabilir, hane içinden birinin sevinçli haberine tanık olabilirsiniz

SEVGİLİ TERAZİLER VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR

2021’in ilk yarısı iletişim ve ifade gücünüzü ön plana çıkarıyor. Hızlı düşünecek, geleceğinizi ilgilendiren konularda daha yaratıcı fikirler üreteceksiniz. Hedefleriniz konusunda yakın çevre destekleri edinmek sizleri motive edebilir. Mayıs ortaları itibariyle kariyerinizde yükselmeler söz konusu olabilir

AŞK, AŞK, AŞK

Jüpiter ve Satürn, aşk alanınızda yıl boyu seyahat edecek. Yeni ve kalıcı ilişki başlangıçları yapacağınız önemli bir yıldasınız. Size çok şey katacak ve şans getirecek bir partner karşınıza çıkabilir. Evliyseniz, bebek sahibi olabilir yada çocuğunuzu ilgilendiren konularda aydınlık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak 22 Mayıs itibariyle Satürn Retrosu, aşk ve çocuklar alanınızı etkileyecek. Bu süreç itibariyle ilişkilerinizde kontrolcü ve baskıcı tavırlardan uzak kalmalı, kendinizi de maruz bırakmamalısınız.

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması yakın çevrenizi değiştirmenizi sağlayabilir.
Enerjinizi düşüren bir yakınınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz, sözlü tartışmalar istenmeyen yerlere çekilebilir.
Öte yandan beklediğiniz kariyer teklifleri bu dönem kapınızı çalabilir

10 Haziran’da Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Takip eden dönemlerde bolca seyahat edebilir, yeni eğitim fırsatları yakalayabilirsiniz. Kişisel gelişim konuları, farklı kültürler, yeni çevreler bakış açınızı değiştirecek. Taşınma, yurtdışı bağlantılı işler, medya ve ticari konular açısından şansınız açık olacak.

19 Kasım Ay Tutulması etkisiyle bütçe yapmak, harcamalara dikkat etmek önceliğiniz olmalı. Dışarıdan beklediğiniz mali gelirleri bu dönem tahsil edebilirsiniz. Kredi, alım/satım, borçlar, vergi, miras ve tazminat gibi konularda sonuçlanmalar söz konusu olabilir. Bir taraftan ruhsal gelişiminize destek olacak terapilerden yada spiritüel şifa sanatlarından fayda görebilirsiniz

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması
sadece çevrenizi değiştirmekle kalmayacak popüler kişilerle sizleri bir araya getirecek. Seçkin projelerde yer alabilir, iş seyahatlerinizi sıklaştırabilirsiniz.

SEVGİLİ AKREPLER VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR

2021’in ilk yarısı geleceğinizi garanti altına alacak mali fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beklediğiniz teklifler önünüze gelirken, özgüveniniz de artacak. İş girişimleri, başarı ve büyük yatırım planları öncelikleriniz arasında. 15 Mayıs itibariyle aşk hayatınız açısından oldukça şanslı bir döneme giriş yapacaksınız

ŞANS ALANINIZ “EV, AİLE, ÖZEL HAYAT”

Jüpiter ve Satürn yıl genelinde, sizler için mülk edinme, evlilik, taşınma yada evinizle ilgili konularda yenilikler yapma planlarınıza destek olacak. Ailevi konularla daha yakından ilgileneceksiniz. Bir taraftan yakınlarınızın sorumluluğunu üstlenmeniz gerekebilir yada aile içi bir sorunun çözülebilmesi adına önemli roller üstlenebilirsiniz. Öte yandan, uzun süreli ilişkilerinizi ciddi boyuta taşıyabilirsiniz. Evlenmek, yuva kurmak ve geleceğinizi etkileyecek radikal kararlar almak bu yıl mümkün

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması parasal alanınıza dikkat çekecek. Mali konularda kazançlarınızı cepte tutmanız da fayda var. Olabildiğince planlı ve dikkatli hareket etmeye bakın, özellikle yatırım konularını aceleye getirmemeniz yararınıza.

10 Haziran’da Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Takip eden dönemlerde kazancınızı çoğaltmak, birikim yapmak, ek gelirler elde etmek adına destekleniyorsunuz. Yatırımlar yapmak adına şansınız açık olacak. Öte yandan eşinizin mali durumuyla ilgili şanslı gelişmeler sevindirecek

19 Kasım Ay Tutulması etkisiyle aşk hayatınızda inişli çıkışlı enerjilerin hakim olacağı bir sürece giriş yapacaksınız. Güven duymadığınız ilişkilerle yol ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Öte yandan eğer ilişkinizde yapıcı olmayı başarırsanız, birlikteliğinizi kalıcı hale getirmek ya da sorunlu ilerleyen konuları şifalandırmak adına fırsatlarınız olacak

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması sizi zenginleştirilebilir. Evet yanlış duymadınız. Para alanınızda gerçekleşecek tutulma ek gelirler, beklenmedik kazançlar, kariyerden kazanımlar gibi şanslar sunacak. Öte yandan özgüveniniz oldukça güçlenecek

SEVGİLİ YAYLAR VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR

2021’in ilk yarısı köklü değişiklikleri hayata geçirmeniz adına fırsatlar sunacak. Yeni bir işe yada ilişkiye başlamak, beklediğiniz teklifleri almak ve mali fırsatlar elde etmek adına destekleneceksiniz. Yaşam biçiminizden dış görünüşünüze kadar pek çok alanda yenilikler yapabilirsiniz. Kendinizi ve yaşama bakışınızı yeniliyorsunuz. Öte yandan, yaz aylarında mülk edinmek, taşınmak yada ailevi konularla ilgili aydınlık sevinçler elde etmeniz mümkün

İLETİŞİM VE İFADELERİNİZ DİKKAT ÇEKECEK

Satürn ve Jüpiter yıl boyunca iletişim alanınızda seyahat edecek. Teknoloji ve sosyal medyayla daha ilgili olacak, farklı çevrelerde tanınacak ve dikkat çekeceksiniz. Bu sürede bolca seyahat edebilir, iş bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak ya da bir kitap yazma fikriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Öte yandan yakın çevre ve akraba ilişkilerinize her zamankinden daha çok önem verebilirsiniz. Sorunlu ilerleyen konularda küslüklerde barış sağlanabilir

26 Mayıs’ta burcunuzda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Bu dönem bir miktar karamsar, gergin hissedebilirsiniz. Motivasyonunuzu arttıracak hobilere eğilmeniz iyi gelecek. Bir taraftan vadesi dolan ilişki ve konulardan özgürleşiyorsunuz. Bir çeşit yük olan konulardan arınma döneminde olacaksınız

10 Haziran’da gerçekleşecek Güneş Tutulması, aşk ve ilişkiler hayatınızda yüzünüzü güldürecek. Kalbiniz boşsa yeni bir ilişki fırsatı önünüze gelebilir yada süregelen ilişkilerinizde aydınlık gelişmeler yaşayabilirsiniz.

19 Kasım Ay Tutulması etkisiyle sağlık ve beslenme konularına dikkat etmeli, gereken özeni göstermelisiniz. Çalışma hayatınızla ilgili bazı değişimler yaşayabilirsiniz. İş değiştirmek ya da çalışma ortamınızda yenilikler yapmanız mümkün. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda ufak tefek gerginlikler oluşabilir.

4 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla adeta parlayacaksınız. Hayatınıza yeni temeller atacak, hedeflediğiniz konuları somutlaştıracaksınız

SEVGİLİ OĞLAKLAR VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR

2021 yılının ilk ayları sizlere gelecek kaygılarınızı geride bırakma fırsatı getirecek. Geçmişe ait konulara sünger çekerek geleceğinize odaklanacaksınız. Bu sayede korku ve endişeleriniz geride kalacak. Bir kitap yazmayı, manevi konulara eğilmeyi yada yeni projeler üretmeyi planlarınız arasına alabilirsiniz.

ŞANS PARA ALANINIZDA

Jüpiter ve Satürn yıl genelinde para alanınızda hareket edecek. Yıl boyunca kazançlarınızı çoğaltırken elinizi attığınız işler bereketlenecek. Mali konulardan yana oldukça şanslısınız, elbette değerlendirmeniz ve harekete geçmeniz koşuluyla. Kalıcı yatırımlar yapmak, ek gelirler elde etmek yıl genelinde avantajlı hissettirecek. Bir taraftan öz değerinizin farkına varacaksınız

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması etkisiyle duygusal hassasiyetletiniz artabilir. Bu dönem size gizli düşmanlık besleyen kişileri fark edecek, enerjinizi tüketen sosyal/özel ilişkilerinizle aranıza gerekli mesafeyi koyacaksınız. Bir taraftan sağlığınıza gereken önemli göstermelisiniz

10 Haziran’da sağlık ve çalışma alanınızda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Günlük hayatınıza yeni rutinler ekleyebilirsiniz. Egzersiz, diyet, detoks, spor gibi alternatif çalışmalar sadece bedeninizi değil ruhunuzu da besleyecek. Bir sağlık sorununuz varsa bu dönem şifaya kavuşabilir. Öte yandan çalışma hayatınızda neşeli bir ruh hali içinde olacaksınız, bu da başarınıza yansıyacak.

19 Kasım Ay Tutulması etkisiyle yeni bir aşk kapınızı çalabilir ya da süregelen ilişkilerinizde romantizm ve tutku artabilir. Her koşulda aşk yaşamınızı ilgilendiren konularda beklentileriniz sonuçlanacak. Bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız oldukça destekleyici bir zamanda olacaksınız.

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması sezgileriniz ve yaratıcılığınızı oldukça arttıracak. Bu dönem gördüğünüz rüyalar haberci olabilir. Evren’le bağınız daha da güçlenecek.

SEVGİLİ KOVALAR VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR

2021 yılının ilk yarısı yeni iş bağlantıları ve dış desteklerle karşılaşabilirsiniz. Dikkat çekici projelere imza atarak prestijinizi yükseltebilirsiniz. Kariyerde yükselmek, tanınmak ve parasal kazanımlar elde etme gibi amaçlarınıza ulaşabileceksiniz. Uzun zamandır arzuladığınız bir konu sonuca kavuşabilir. Ne dilediğinize ne düşündüğünüze dikkat edin, arzularınızın gerçekleşeceği bir döneme giriyorsunuz.

YILIN EN ŞANSLI BURCU SİZSİNİZ !

Jüpiter ve Satürn yıl boyunca burcunuzda ilerleyecek. Hedeflerinizi gerçekleştirmek, hayata pozitif bakmak, daha çok çalışmak ve daha çok kazanmak sizler için. Her açıdan dolu dolu bir yıl olacak. Girişimleriniz kalıcı kazanımlar getirirken, yaşamınızda yepyeni temeller atacaksınız. Yeni bir işe yada ilişkiye başlayacağınız bir yıl olabilir. Evlilik planlarınız ya da bebek sahibi olma düşünceleriniz varsa yine bu yıl şans sizlerden yana olacak. Bir taraftan Jüpiter bu yıl size bol bol kilo aldırabilir. Temkini elden bırakmayın.

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması etkisiyle sosyal çevre ve dostluklar alanınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu dönem enerji düşüren dostluk ilişkilerinizi noktalarken size faydası dokunacak yeni çevrelere girebilirsiniz.

10 Haziran’da Güneş tutulması Aşk hayatınızı canlandıracak. Romantik tanışmalar, süregelen ilişkilerde uyumu yakalamak yada bebek sahibi olmak gibi şanslarınız olacak. İlişkinizi evliliğe taşımak isteyebilirsiniz. Öte yandan üzerinde çalıştığınız projeler ses getirebilir, tanınma fırsatı bulabilirsiniz

19 Kasım Ay Tutulması etkisiyle ev yaşamınızda büyük değişimler gerçekleşebilir. Ev harcamaları, ailevi konular, taşınma yada mülk edinme gibi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bir taraftan aile içi iletişiminizi iyi yönetmeye özen göstermeniz gerekecek

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması sizler için oldukça şanslı. Tüm dileklerinizin gerçekleşeceği bir dönemi müjdeleyecek. Bol bol sosyalleşecek, hayata dolu tarafından bakacaksınız.

SEVGİLİ BALIKLAR VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR

2021 yılına kariyer ve hedeflerinize odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Yılın ilk yarısı iş değiştirebilir ya da var olan işinizde yükselmeler yaşayabilirsiniz. Bir taraftan evlilik yapmak, bebek sahibi olmak yada gelecek hedeflerinizi gerçekleştirmek mümkün olacak.

RUHSAL AYDINLANMA YILINIZ!

Jüpiter ve Satürn yıl genelinde bilinçaltı evinizde ilerleyecek. Sezgileriniz ve yaratıcılığınız hiç olmadığı kadar artıyor. Rüyalarınızın ve iç sesinizin rehberliği size yol gösterecek. İlişkilerinize dair gereksiz fedakarlıklarınızı sorgularken içsel dönüşümler yaşayacaksınız. Daha güçlü ve pozitif hissetme şansınız var ki bu yönde manevi, ruhsal şifa çalışmalardan oldukça faydalar göreceksiniz. 15 Mayıs-27 Temmuz arası şans gezegeni Jüpiter burcunuza geçiş yaparken, elinizi attığınız her iş bereketlenecek. Aşk, kariyer, para, seyahatler ve imaj değişimi gibi konularda şansınızı mutlaka değerlendirin

26 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay Tutulması kariyerinizle ilgili önemli değişimler önünüze getirebilir. Bu dönemlerde iş değişikliği düşünebilirsiniz, ya daha gözardı ettiğiniz sorumlulukları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Daha planlı ilerlemelisiniz

10 Haziran’da yuva alanınızda Güneş tutulması meydana geliyor. Mülk edinme, taşınma yada evinizi yenileme konularında şansınız açık olacak. Geleceğinizi etkileyen konularda yeni temeller atacaksınız.

19 Kasım’da Ay Tutulması yaşanacak. Bu tutulma sizler için eğitim, seyahat, ticari ve hukuki konularla ilgili beklediğiniz gelişmelerin sonuçlanmasını sağlayacak. Yeni iş teklifleri alabilir, üzerinde çalıştığınız projeler dikkat çekebilir.

4 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş Tutulması sizlere çok iyi gelecek. Kariyerde altın değerinde zamanlar yaşayabilirsiniz. Tanınmak, parlamak, prestij kazanmak güçlü hissettirecek. Gelen teklifleri mutlaka değerlendirin ya da kendi işinizi kurmak adına cesaretinizi toplayın. Hak ettiğiniz yerlere gelmek kolaylaşacak.

**ÖZEL DANIŞMANLIK TALEPLERİNİZ İÇİN “DANIŞMANLIK SEÇENEKLERİ” BÖLÜMÜNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ. RANDEVU HATTI: 0(538)8140460

YASAL UYARI: YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ

ASTROLOG TUĞÇE YILDIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post

2021 NASIL BİR YIL OLACAK?

Next post

ŞUBAT 2021 & AYLIK BURÇ YORUMLARI