2022 BURÇ YORUMLARI

2022’DE HANGİ BURCU NELER BEKLİYOR?

2 0 2 2 BURÇ YORUMLARI

ÖNCELİKLİ OLARAK YÜKSELEN BURCUNUZU, ARDINDAN GÜNEŞ BURCUNUZU DİKKATE ALINIZ

K O Ç

Sevgili Koçlar, 2022 yılında parasal kazançlarınızı çoğaltma fırsatlarınız olacak. Tutulmaların para evinizde gerçekleşmesiyle birlikte bereket akışınız hız kazanacak. Bu yıl geliriniz artarken, beklediğiniz ödemeleri de tahsil edebilirsiniz. Adım atmakta zorlandığınız konularda cesur hissedeceksiniz. Önemli yatırım adımları büyük kazançlar edinmenizi sağlayabilir. Ancak krediler konusunda büyük riskler almamaya dikkat edin.
Ek gelirler elde etmek, terfi almak yada mali destekler görmek sevindirecek. Kendi işinizi kurabilir, yılın ilk yarısı birikime geçebilirsiniz.
Miras, nafaka gibi beklentileriniz varsa, yıl geneli sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Kimileriniz bu yıl evlilik yoluna girebilir. İlişkileriniz daha ciddi bir bağlılık seviyesine gelebilir.
Sağlık açısından dikkatli olmanız gereken bir yıl sizleri bekliyor. Motivasyonunuzu ve psikolojinizi yüksek tutacak hobiler, yoga, şifa sanatları, terapiler vb. konular yıl genelinde listenizde olmalı.
Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile 2022 yılında gelecek kaygılarınızdan arınacaksınız. İlahi korunma ve yardımlar sizlerle olacak.

B O Ğ A

Sevgili Boğalar, 2022 birçok alanda temel atma yılınız olacak.
Tutulmaların etkisiyle yıl boyunca ilişkileriniz hayatınızda önemli yer tutacak. Yalnızsanız, hayatınıza anlam katacak bir ilişkiye başlayabilir yada evlilik yoluna gidebilirsiniz.
Bir taraftan sorunlu yürüyen ilişkilerinizde son kararları almış olacaksınız. Enerjinizi düşüren bazı ilişkilerinizi bitirme kararı alabilirsiniz.  Hukuki konular, ortaklıklar, tazminat gibi konularda zorlu etkilere karşı tedbirli ilerlemelisiniz.
Bu yıl hayatınıza yeni çevreler yada iş fırsatları dahil olabilir. Kazanç getirecek iş teklifleri sevindirebilir. Yaşam stilinizden kişisel görünüşünüze kadar bir dizi değişim içine girebilirsiniz.
Estetik, güzellik, imaj değişimi gibi alanlara eğilmek isteyebilirsiniz.
Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile 2022 yılında uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir dileğiniz gerçek olabilir. Arkadaşlar, ekip çalışmaları, kazançlar ve sosyal yaşam konularında şanslı hissedeceksiniz.

İ K İ Z L E R

Sevgili İkizler, 2022 yılı sizler için yenilenme ve şifalanmalar getirecek. Geçmişe ait kaygı ve travmaları geride bırakarak yaşamınızda yeni sayfalar açacaksınız. Önünüzü daha net göreceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. Bu yıl kalabalıklardan uzaklaşarak, bireysel ihtiyaçlarınıza daha fazla eğilmek isteyeceksiniz. Dostunuzu düşmanınızı ayırt edecek, kimi ilişkilerinizle aranıza mesafeler koyacaksınız. Fazla verici olduğunuz yada fedakarlık yaptığınız ilişkileri sorgulayacaksınız. Bu yıl yaşamınızla ilgili kararlar alırken, dışarıdan gelen etki ve yönlendirmelere değil, iç sesinize güvenin. Her sırrınızı çevrenize açmayın, güven ve fedakarlık konusunda seçici olmanız gereken bir yılda olacaksınız. Öte yandan, sağlığınız konusunda tedbirli olmalısınız. Bedensel ve ruhsal enerjinizi dengede kullanmak adına yoga, terapi, şifa sanatları gibi alanlara eğilmeniz sizlere iyi gelecek.  Yakınlarınızın sağlığıyla da ilgilenmeniz gerekebilir. Bazılarınız için evlilik ve taşınma gündemleri oluşabilir. Çalışıyorsanız, iş/pozisyon değişikliği yaşayabilir yada çalışma hayatınızla ilgili yeniliklere gidebilirsiniz.
Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile 2022 yılında kariyer ve hedefler alanınızda çabalarınızın mükafatını alacaksınız. Statü ve prestij kazanacağınız bir yıl sizleri bekliyor.

Y E N G E Ç

Sevgili Yengeçler, 2022 sizler için oldukça dışa dönük ve sosyal hissedeceğiniz bir yıl olacak.
Sosyal çevrenizi yenileyebilir, arkadaşların desteğini görebilir yada yeni iş teklifleri elde edebilirsiniz. Uzun süredir hedeflediğiniz konularda ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Şansınızın açık olacağı bir yıl sizleri bekliyor.  Yakınlar vasıtasıyla iş ve ilişki yaşamınızda kısmetli gelişmeler gündeminize gelebilir.  Tutulmaların etkisiyle aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar verecek, güven vermeyen ilişkileri bitireceksiniz. Kimileriniz geçmişle bağlantılı ilişkilerle yeniden bir araya gelebilir. 2022 yılı evliyseniz, sizlere çocuk sahibi olma şansı sunabilir.
Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile 2022 yılında hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatlar önünüze gelecek. Seyahatler, yer değişimi, ticari işler, eğitim ve hukuksal alanlardan yana şansınız açık olacak. Rahat ilerleyeceğiniz ve önünüzün açık olacağı bir yıl sizleri bekliyor.

A S L A N

Sevgili Aslanlar, 2022 sizler için hedeflerinizi gerçekleştireceğiniz bir yıl olacak. Tanınmak, yükselmek ve parlamak bu yılın sizlere hediyeleri.
Çalışıyorsanız, iş hayatınızda ilerlemeler kaydedebilir yada kendi işinizi kurabilirsiniz. Yöneticilerinizin takdirini kazanabilir, adınızdan söz ettirebilirsiniz. Kalıcı başarılar getirecek adımlar atmanız oldukça mümkün. Cesaretinizi ve inancınızı hiç kaybetmeyin, zirveye yaklaşmanız an meselesi.
Öte yandan, aşk hayatınızla ilgili yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Evlilik yapmak yada bebek sahibi olma konusunda planlarınız varsa 2022 fırsat yılınız olacak. Kimileriniz için kent değişimi yada taşınma gündemleri oluşabilir. Bir taraftan, aile içi gerilimlere açık bir yıldasınız. Aile ilişkilerinizde yada evliliğinizle ilgili konularda  bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir.
Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi 2022 yılında bereketinizi arttıracak. Parasal gelirleriniz artarken, ödemelerinizi ve alacaklarınızı tahsil etmek adına fırsatlarınız olacak. Borçları kapatabilir yada maddi destekler görebilirsiniz. Evliyseniz, eşinizin parasal koşullarında iyileşmeler oluşabilir. Yaşam kalitenizi arttırmak adına terapi, yoga vb.konulara vakit ayırabilirsiniz. Bakış açınızın değişeceği bir yıl sizleri bekliyor.

B A Ş A K

Sevgili Başaklar, 2022 sizlere aşk hayatınız ve ilişkileriniz konusunda şanslı kapıları açacak.
Kimileriniz evlilik yoluna giderken, yalnız olanlarınız ruh eşiyle karşılaşma fırsatı yakalayacak. Bu kişi uzaklarla bağlantılı, farklı kültürden yada size şans getirecek birisi olabilir.
2022 Evli olan başaklar için daha bereketli ve konforlu geçerken, aile içi aydınlık gelişmeleri müjdeleyecek. Hane içi sevinçler yaşayabilirsiniz. Eşinizin mali durumunda iyileşmeler oluşabilir.
Sorunlu yürüyen evliliklere sahip olan Başaklar ise, gelecekleri için en doğru kararları vermiş olacaklar.
İş hayatınız ve sağlık alanınız şanslı etkiler alıyor. Bedensel ve mental olarak güçlü hissedeceksiniz.
Kardeşlerinizin, yakın akrabalarınızın sağlık gündemleri oluşabilir.
Bu yıl tanınma ve kazanç getirecek işbirlikleri kurabilirsiniz. Seyahat yollarınız ve uzaklarla bağlantılarınız artacak. Eğitim, ticaret ve hukuki konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile 2022 yılında ilişkiler alanlarınızda kısmetli enerjilere hazır olmalısınız. Taşınma yada bebek sahibi olma konusunda planlarınız sonuçlanabilir.

T E R A Z İ

Sevgili Teraziler, 2022 sizler için parasal koşullarınızı iyileştirme fırsatı sunacak. Ancak bu yıl para kazanırken bir taraftan gelir-gider dengenizi iyi yönetmelisiniz, harcamalarınız yada lüks tüketim ihtiyaçlarınız artabilir. Her koşulda bütçenizi korumak, birikime geçmek önceliğiniz olmalı. Bir taraftan Miras, nafaka, kredi alma gibi beklentileriniz gerçekleşebilir.  Sponsorlarla çalışmak, ortaklı işlere girişmek, ek gelirler kazanmak gibi fırsatları yıl içinde iyi değerlendirmelisiniz.
Ruhsal açıdan uzun süredir hissettiğiniz karamsarlık duygusu, yerini aydınlanmaya ve inanç sisteminizdeki pozitif değişimlere bırakacak. İç dünyanızla birlikte, olaylara bakışınız değişecek. Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile 2022 yılında iş hayatınızda kalıcı başarı ve şanslar yakalayacaksınız. Alışkanlıklarınız değişecek. Sosyal çevreniz yenilenirken, hayatınıza yeni insanlar katılacak ve bir kapı başka bir kapıyı açacak sizler için.
Evli bir Terazi burcuysanız, bebek sahibi olabilirsiniz yada  partnerinizin parasal koşullarında iyileşmeler gündeme gelebilir.
Aşk hayatınızla ilgili geleceğinizi etkileyen değişikliklere gideceksiniz. İlişkilerinize ya tamam ya devam diyeceksiniz, kararlarınız net olacak.  Sağlam ve kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz.

A K R E P

Sevgili Akrepler, 2022 sizler için kadersel değişimlere açık şanslı bir yıl olacak. Dış görünüşünüzde, sosyal çevrenizde ve yaşam standartlarınızda yenilenmeye gideceksiniz. Hedeflerinizle ilgili sizi ileriye taşıyacak yeni kararlar alabilirsiniz. İşe yaramayan vadesi dolmuş eski alışkanlıklarınızı bir kenara bırakarak kendinizi ve hedeflerinizi yenileyeceksiniz.
2022, geçmiş blokajlarınızdan arınma ve şifalanma adına fırsat yılınız olacak. Sağlık açısından önemli bir rahatsızlığınız varsa bu yıl şifalanmalar oluşabilir. Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi, 2022 yılında aşk hayatınızda mutlu zamanları getirecek. Yıl genelinde bebek sahibi olabilir yada çocuğunuzu ilgilendiren konularda aydınlık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalıcı bir ilişkiye başlamak, evlenmek, yuva kurmak gibi adımlar gündeminize gelebilir.
Çalışıyorsanız, kazanç getirecek ortaklıklar ya da işbirlikleri sayesinde prestijinizi arttırabilirsiniz. Terfi yada ek gelirler kazanabilirsiniz. Gelen fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bir taraftan, uzun zamandır emek verdiğiniz uğraşlarınızın meyvelerini toplayacaksınız.

Y A Y

Sevgili Yaylar, 2022 sizler için aydınlanma yılı olacak. Geçmişinizi, fedakarlıklarınızı ve zayıf yönlerinizi sorgulayacak, enerji düşüren kişi ve konularla bağlarınızı artık keseceksiniz. Sağlığınıza, bireysel ihtiyaçlarınıza ve motivasyonlarınıza daha fazla alanlar yaratacaksınız. Önceliğiniz kendiniz olacak. Kişisel gelişiminize önem vermek, terapiler almak, ruhsal konulara yönelmek yada zararlı alışkanlıkları bırakmak gibi eğilimleriniz oluşacak.
Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi ile 2022 yılında Mülk alım/satım konuları gündeminize gelebilir yada yer değişimi yapabilirsiniz. Eve dair yenilikler yapmaya istekli olacaksınız. Emlak, arsa gibi konulara yönelmek, birikime geçmenizi sağlayabilir. Yılın ilk yarısını bu yönde değerlendirebilirsiniz. Öte yandan, Aile içi konularda aydınlık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınız sizler için bu yıl ekstra önemli olurken, evlilik kapılarınız açılacak
Çalışıyorsanız, iş hayatınızda şanslı etkiler altında olacaksınız. İş konusunda beklentileriniz yerine gelebilir, yükselmeler yaşayabilirsiniz.

O Ğ L A K

Sevgili Oğlaklar, 2022 yılı yaşam kalitenizi ve enerjinizi parlatacak. Daha şanslı hissetmek, hayata iyimser bakmak, tanınmak, prestijli projelerde yer almak gibi etkiler bu yıl mümkün olacak.
Sosyal çevrenizde bazı elemeler yaparak, gerçek dostlarınızla yolunuza devam edeceksiniz. Hayatınıza yeni insanlar dahil olabilir, bu sayede farklı bakış açıları kazanabilirsiniz.
Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle 2022 yılında iletişim ve ifadeniz parlayacak, yaptığınız işlerde tanınacak ve dikkat çekeceksiniz. Bu yıl daha sık seyahat edebilir, yeni oluşumlarda yer alabilir, imzalar atabilirsiniz. Aracınızı, telefonuzu yada iletişim araçlarınızı yenileyebilirsiniz. Yakınlarınızın hayatında aydınlık gelişmeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizin, yakınlarınızın mutluluklarını paylaşabilirsiniz.
Aşkta şanslı bir yıl sizleri bekliyor. Yaşamınıza mutluluk katacak yeni bir ilişkiye başlamak yada evliyseniz bebek sahibi olmak, varolan ilişkilerinize romantizm katmak açısından şanslı olacaksınız. Çocuklarınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler sevindirebilir.

K O V A

Sevgili Kovalar, 2022 yılında parasal bereketiniz artacak.  Öz değerinizi ve kendinize olan inancınızı tazeleyeceksiniz.
Uzun süredir hayalini kurduğunuz evi yada arabayı almak, kazanç getirecek yatırımlara girmek, gelirinizde artışlar yaşamak gibi kısmetli durumlara açık olacaksınız.
Kariyerinizle ilgili yeni düşünceleri ve fırsatları değerlendirmek isteyeceksiniz. İş değişikliği yaşamak, pozisyon değiştirmek yada işte zorunlu yeniliklere gitmek gibi durumlar gündeminize gelebilir. Hayat sizi kariyerinizle ilgili yeni kararlara ve ekstra sorumluluklar almaya davet edecek. Bu durum üzerinizde bir miktar baskı hissettirse de ilerlemenizin yolunu açacak. Cesur kararlar almalı ve kimsenin fikirlerinize etki etmesine izin vermemelisiniz.
2022 yılı ev, yerleşim, yuva alanlarınızda şanslı gelişmeleri sunuyor. Taşınabilir yada evinizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Aile bireylerinizin sevinçlerine ortak olabilirsiniz. Bekar olanlarınız evlilik yoluna girebilir. Eşinizle yada partnerinizle ortak bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

B A L I K

Sevgili Balıklar, Yılın en şanslı burcu sizlersiniz!
2022 sizlere hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı sunacak. Şansı kolayca çekmek, emeklerinizin karşılığını görmek, ilahi yardım ve fırsatlar  sevindirecek
Jüpiter’in burcunuzdaki mutlu seyahatiyle, 2022 yılında hayatınızda yeni temeller atacaksınız. Yılın ilk yarısını ve son aylarını olabildiğince değerlendirin. Yalnızsanız, yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlilik yoluna gidebilirsiniz.
Evli olanlarınız için ilişkilerde şifalanma, bebek sahibi olma, yada partnerinizle ortak bir hayalinizi gerçekleştirme gibi durumlar oluşabilir.
Yıl geneli daha sık seyahat edebilir yada yer değişikliği yaşayabilirsiniz. İş konusunda yeni imzalara ve tekliflere açık olacaksınız. Eğitim almak yada kitap yazmak gibi fikirleriniz varsa fırsat yılınız olacak. Öte yandan, Tutulmaların etkisiyle, süregelen hukuki davalarınızda sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, ticari yatırımlar ve medya çalışmaları gündeminize gelebilir. Gelirlerinizi arttıracak yeni fırsatlar ve olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Cesur adımlar atmaktan çekinmeyin. İşlerinizin rahat akacağı bir yıl sizleri bekliyor.

**ÖZEL DANIŞMANLIK TALEPLERİNİZ İÇİN “DANIŞMANLIK SEÇENEKLERİ” BÖLÜMÜNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ. RANDEVU HATTI: 0(538)8140460

YASAL UYARI: YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ

ASTROLOG TUĞÇE YILDIZ


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post

EYLÜL 2021 BURÇ YORUMLARI

Next post

2023 BURÇ YORUMLARI