2021 NASIL BİR YIL OLACAK?

2021 ASTROLOJİSİ : YENİ YIL ÜLKEMİZE VE DÜNYAYA NELER GETİRECEK?

2020 eşi benzeri olmayan zorlu bir yıldı. Önemli gezegen dizilimlerini oğlak burcunda en sert haliyle yaşadık. Sadece pandeminin, evlere kapanmanın, ekonomik zorluk ve felaketlerin getirdiği imtihanlarla anılmayacak elbette.
Unutulan pek çok değerin, başta sağlığın, sahip olduklarımızın kıymetinin, disiplin ve sorumluluk bilincinin önemini hatırlattığıyla anılacak. Bu bilinçle yola devam edeceğiz. Artık daha güçlüyüz!

2021 yılı nispeten de olsa daha umut verici. Daha vizyoner, yenilikçi ve gelecek odaklı olacağız. Satürn-Jüpiter Kova burcunda yol alacak ve hayata bakış açımız çok değişecek. Geleceğimizi yeni baştan şekillendirecek kararlar alacağız, sıradışı yenilikler yapmak mutlu hissettirecek.

ŞANSIN GEZEGENİ JÜPİTER ve ZAMANIN EFENDİSİ SATÜRN YIL BOYUNCA KOVA BURCUNDA İLERLEYECEK

Orjinal, sıradışı fikirler öne koyan, üreten, gerçek ilim ve bilgiyi yayan kişilerin öne çıkacağı, prim yapacağı zamanlara giriyoruz. Bilgili geçinen bilgisizlerin devri bitiyor. Jüpiter kova’dayken manevi konuların ve toplumsal duyarlık temalarının da altını çizecek. Din, inançlar, maneviyat ve etik değerlere bakış açımızı genişletiyoruz. Bireysel hak ve özgürlüklerimiz öncelik kazanacak.
Sosyal dayanışma bilinci, hümanizm, özgürlük, gibi alanlarda ilerlemeler kaydedilecek.
Önemli buluşlar ve icatlar ses getirecek.

Dünya genelinde:
Özgürlük mücadelesi pek çok alana yayılacak. Hak, adalet, ifade özgürlüğü, bağımsızlık, eşitlik, reform ve devrimleri bolca konuşacağız. Özgürlük mücadeleleri, protestolar, kitlesel talep ve eylemler görünür olacak. Tutuklu siyasetçiler, sol kanat fikir ve eylemleri yine bu dönem dikkat çeken gelişmeler arasında olacak. Satürn Kova’da özgürlükleri sınırlar. Haliyle yasaklar ve yaptırımlar da artabilir. Sosyal medya, internet, marjinal grup ve derneklere yönelik kurallar, sınırlamalar gündeme gelebilir. Bir taraftan toplumsal bilinçlenme ve özgürlüğüne sahip çıkan kitlelerin varlığı umut verecek.

Yeni buluşlar & yeni icatlar zamanı!

Bilim ve teknolojide ses getiren gelişmelere tanık olacağız. İnternetle ilgili buluşlar öne çıkarken, yeni yazılımlar, web tarayıcılarıda geliştirebilir. Bilimsel icatlar, yeni nesil tedaviler, teknolojik gelişmeler, yeni dünya ekonomisi, uzay ve uzaylılarla ilgili keşifler yine bu dönem vurgu kazanacak. Teknolojiye yatırımın önemi artacak. İş kollarının da..
Hava olayları, volkanik hareketlilikler, uçak kazaları satürn kova burcundayken test alanlarına dahil.

Geçtiğimiz 2,5 yılın melankolik ve depresif havası geride kalacak zira satürn kova burcunda sorumlulukları yük gibi görmemizi engelleyecek. Daha ileri görüşlü, çözüm odaklı bakacağız.
Doğum haritalarınızda kova burcu hangi evdeyse köklü yenilikler ve yeniden yapılandırmalar o alanda görülecek.

2021 OCAK, ŞUBAT, HAZİRAN, ARALIK AYLARI RİSKLİ ZAMANLAR!

2021′ in ana gundemi Satürn-Uranüs karesi olacak ki bu açı kalıbı yıl içinde 3 kez tekrarlayacak. İsyanlar, devrimler, reformlar, doğal afetler ve depremlerde artışları tetikleyecek.
(17 Şubat, 15 Haziran, 24 Aralık) etkilerini yıl genelinde hissediyor olacağız.

BU ALANLARA DİKKAT!

“DEPREM VE DOĞAL AFETLERDE ARTIŞLAR, SERT HAVA OLAYLARI, UÇAK KAZALARI, ÖZGÜRLÜKLERİN KISITLANMASI, YENİ YASAKLAR, LİDER HASTALIKLARI/ KAYIPLARI, EKONOMİK İSTİKRARSIZLIK, SAĞ-SOL ÇATIŞMALARI, YENİ YASA TASARILARINA KARŞI DUYULAN MEMNUNİYETSİZLİK, HÜKÜMETLERİN GÜÇ KAYBI, İDAM YASASI, YENİ VERGİLER, DIŞ BORÇLAR, İSTİFALAR, DÜNYA GENELİ PROTESTOLAR, TERÖR VE ŞİDDET OLAYLARI, MECLİS İÇİ KRİZLER, GÖREVDEN ALINMALAR, SİYASİLERİN YARGILANMASI, KITLIK, ÜRETİM ALANLARINDA VERİMSİZLİK VE KAYNAK YETERSİZLİĞİ” gibi temalar 2021’de gündeme gelebilecek etkilerden.

2021 SERT BAŞLAYACAK.

– Ocak/Şubat ayları oldukça tehlikeli!
– Ocak ayında Mars, Kova burcundaki Satürn-Jüpiter ile dik açı yapacak. Satürn-Uranüs karesini aktifleştirecek.
-Yangın, patlamalar, depremler, uçak kazaları, liderlere yönelik komplolar, suikast gibi radikal eylemler, beklenmedik sarsıcı felaketler yılın ilk ayları risk taşıyor

Türkiye’nin Yıllık Haritasında Neler Var?

– Ülkemizin yıllık haritasında Yay burcu yükseliyor. Yay burcu mundane astrolojide: ideolojiler, ideolojik eylemler, medya, hukuk sistemi, anayasa, inançlar, değer yargıları, dini kurum ve kişiler, göç, uluslararası seyahatler, diplomatik ilişkiler, eğitim sistemi, üniversiteler, turizm, yayıncılık, havayolu şirketleri, dünya dışı yaşamları ve bu yönde yeni keşifleri de kapsar. 2021 boyunca bu tarz konularla ilişkili gündemler ön planda olacaktır.
– Yıl yöneticisi Jüpiter, yıllık haritamızın 2. Evinde bulunuyor. Plüton/ Satürn ikilisine eşlik ediyor. Ekonomik küçülme ve buna bağlı reformlar bu yılın ana gündemlerinden
-Güneşin 11.ev varlığı Hükümetin hedeflediği yasa tasarılarını somutlaştıracağına işaret etmekte.
– Ay, 29 derecede 4. Evde yer alıyor. “Scheat” sabit yıldızı etkisinde, yıllık haritamızın 8.ev yöneticisi. Öte yandan ülke haritamızın 12.ev konularını da bu alana taşıyor. Ülke siyaseti açısından muhalefette kayıplar, önemli isimlerin yol ayrılıkları, parti kapatılma olayları gündeme gelebilir. Yeni kadın siyasetçilerin varlığı söz konusu olabilir. Öte yandan, sulardan gelen mikroplar, yeni virüslerin varlığı konuşulabilir. Deniz ulaşımı kazaları, boğulma vakalarında artışlar oluşabilir.

NORMALLEŞME VE YASAKLARIN TAMAMEN KALKMASI MAYIS AYI İTİBARİYLE MÜMKÜN

22 Mayıs’ta Satürn, kova burcunda retro hareketine geçerek yasakların kalkmasını müjdeleyecek.

14 Mayıs’ta Jüpiter’in Balık burcunda ilerleyeceği 2,5 aylık süreç oldukça önemli avantajlar sunacak. Umutlarımız yeniden yeşerecek. Toplumsal şifalanma getiren buluşlar, yenilikler ve hayatın normale dönmesi yine bu dönemlerde mümkün.

2021 YILINDA 4 TUTULMA YAŞANACAK

-26 MAYIS 2021 YAY BURCUNDA AY TUTULMASI
-10 HAZİRAN 2021 İKİZLER BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI
-19 KASIM 2021 BOĞA BURCUNDA AY TUTULMASI
-4 ARALIK 2021 YAY BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

2021 RETRO ZAMANLARI

Merkür Retroları

29 Ocak-22 Şubat (Kova burcunda)
29 Mayıs-22 Haziran (İkizler burcunda)
26 Eylül-18 Ekim (Terazi burcunda)

Bu dönemlerde, Merkür’den sorulan her türlü yazılı/sözlü iletişim, haberleşme ve teknolojik araçlarda sorunlar ve aksaklıklar yaşanılabilir. Evlilik, nişan, ortaklık, yeni yatırım adımları, imza ve anlaşmalar açısından bu tarih aralıklarını es geçmekte fayda var!

-Venüs Retrosu

18 Aralık-30 Ocak (Oğlak burcunda)

Sosyal/özel ilişkiler, parasal durumlar, ticari faaliyetler, evlilik, nişan, iş girişimleri imzalar, yatırımlar, borç alıp/verme, estetik, imaj değişikliği, lüks alışveriş, ortaklı işlere başlamak vb alanlarda hayatı etkileyecek her türlü radikal kararlar bu tarih aralığında tatminsizlikler getirebilir!

Ağır hareket eden gezegen retroları:

-Satürn Retrosu: 22 Mayıs-12 Ekim (Kova burcunda) : Hayatımıza çeki düzen verme zamanları. Yarım kalan iş ve sorumlulukları yeniden yapılandırma şansı sunacak
-Jüpiter Retrosu: 21 Haziran-17 Ekim (Balık/Kova burçlarında): Bütçe ve finansal yatırımlar konusunda tedbirli ilerlememiz gerekecek.
-Uranüs Retrosu: 20 Ağustos-18 Ocak (Boğa Burcunda): Büyük değişimlere hazırlayacak
Neptün Retrosu: 26 Haziran-2 Aralık (Balık burcunda): Sezgilerimiz oldukça artacak. Manevi-ruhsal çalışmalar bu dönem yol gösterici. Bağımlılıklar, duygusal hassasiyetlere yoğun eğilimler görülebilir
Plüton Retrosu: 27 Nisan-6 Ekim (Oğlak burcunda): Takıntı ve kaygılardan uzak durmak gerekecek.

SAĞLIKLI GÜNLERE KAVUŞACAĞIMIZ UMUT DOLU BİR YIL OLSUN. YENİ YIL HEPİMİZE MUTLULUKLAR GETİRSİN.

**ÖZEL DANIŞMANLIK TALEPLERİNİZ İÇİN “DANIŞMANLIK SEÇENEKLERİ” BÖLÜMÜNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ. RANDEVU HATTI: 0(538)8140460

YASAL UYARI: YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ

ASTROLOG TUĞÇE YILDIZ


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post

ARALIK 2020 BURÇ YORUMLARI

Next post

2021 BURÇ YORUMLARI