2020 NİSAN AYI NASIL GEÇECEK?

Zorlu Mart ayını geride bırakırken, bol gündemli major etkilere sahip bir ayı daha deneyimleyeceğiz. Gökyüzü en az Mart kadar hareketli ve mücadeleli geçecek.

Nisan ayına geçerken, 30 Mart günü Mars Kova burcuna geçecek. Önümüzdeki 1,5 ay özgürlük arzusunun, toplumsal konuların şaha kalktığı bir süreci yaşayacağız. İnsan hakları, adalet, haksızlığa karşı durma, toplumsal konularla daha fazla haşır neşir olma durumları bizler için. Bu dönem, geleceğimizi daha çok düşünüp planlarken, bizi kısıtlayan kişi ve konularla bağları kesip ileriye bakmak isteyeceğiz. Daha önceden denemediğimiz ne varsa şimdi deneme zamanı! Mars Kova geçişi farklı, orijinal, sıradışı yönlerimizi destekleyecek.

 Mars-Satürn kavuşumu etkisinde giriş yapacağımız Nisan ayı, sert zamanların ilk sinyallerini verecek. Türkiye Astroloji Haritası’nın 8. Evinde gerçekleşecek bu kavuşum etkisi, ülkemizin finans kaynaklarını zorlayabilir. Dış borçlar, sağlık alanına yönelik harcamalar artabilir. Gündemde olan Koronavirüs kapsamında sokağa çıkma yasağı halkın artan tepkisi doğrultusunda değerlendirilip uygulamaya koyulabilir. 8 Nisan Terazi Dolunayı +/-5 gün bu bağlamda dikkat çekici. Bu süreçte Mars- Uranüs karesi etkinleşerek yangın, deprem ve doğal afetler konusunun da bir taraftan altını çizecek. Ne yazık ki kolektif eksende kazalara ve ölüm oranlarında artışlara açık olacağız. Hiç mi iyi bir şey olmayacak diye sorarsanız, iyi haber. Özgürlüğe, insani değerlere, doğaya, canlılara her zamankinden çok değer verecek, karma üzerinde düşüneceğiz. Bir olmanın, birlikten kuvvet doğar inancının önemini fark edeceğiz.. Teknoloji ve tıp alanında yeniliklerin, farklı buluşların, keşiflerin alt yapısını ise Jüpiter-Plüton kavuşumu sağlayacak.

3 Nisan itibariyle aşkın ve sevginin gezegeni Venüs, ikizler burcuna geçecek. Takip eden hafta boyunca ilişkilerde güven ve istikrar sağlamanın tam zamanı. Küskünlükleri tatlıya bağlamak, konuşulmayanı konuşmak, partnerle iletişimi kuvvetlendirmek ilişkilere iyi gelecek. Venüs Satürn’ün desteğini alırken bir taraftan kenetlenmenin, bir olmanın, saygı ve karşılıklı fedakarlıkların değerini hatırlatacak.

8 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay, sosyal ve özel ilişkilerde sorunları masaya yatırıp çözüme kavuşturmamızı sağlayacak. Sorunlu yürüyen birliktelikler sorgulanırken, kimileri yeni birlikteliklere yelken açacak. Bu dönemi güzellik, bakım, diyete başlama, form tutma gibi uğraşlarla geçirmek her burca iyi gelecek. Sanatsal faaliyetler, yaratıcılık gerektiren işler, farklı yeteneklerin ortaya çıkışı bu dolunayda mümkün.

11 Nisan itibariyle iletişim gezegeni Merkür, Koç burcuna geçecek. 27 Nisan’a kadar hızlı düşünüp hızlı kararlar vereceğiz. Zihnimizin aktif çalışacağı bu dönem zarfında hayatımızı ilgilendiren birçok karar alabilir, geleceğe dair yeni fikirler ortaya koyabiliriz. Daha iyimser düşünecek, daha coşkulu hissedeceğiz. Yaptığımız işlerde öne çıkmak, parlamak, en iyisini ortaya koymak temel motivasyonlarımız olacak. Sosyal ve özel ilişkilerde sabırsızlık, bencillik, kendi doğrularını kabul ettirme çabası, fevri konuşma/davranma eğilimleri gölge etkilerinden. Bu yönlerde dikkatli olmalıyız.

19 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Takip eden bir ay, ikili ve özel ilişkilerde güven ve istikrarı sağlama almak, geleceğe yönelik somut planlar üretmek ve maddi değerler üzerinde daha fazla düşünmek vurgu kazanacak. Maddi değerlerimizi sağlama almak isterken, birikim/bütçe yapmanın ne kadar gerekli olduğunu fark edeceğiz. Eldekilerin kıymetini bilecek, geleceği garanti alma çabasına gireceğiz. Güneş’in Boğa burcundaki bir aylık seyahati yeni girişimlerden ziyade, varolanı tutma ve sağlamlaştırma zamanı olacak. Bu dönem iştah artışı, kilo almaya eğilim görülebilir. Diyet, spor, sağlıklı beslenme konuları listede olmalı. Kişisel bakım, güzellik konularına eğilmek, toprak ve bahçeyle ilgilenmek iyi gelecek.

23 Nisan’da 3 derece Boğa Burcunda Uranüsyen bir Yeniay meydana gelecek.  Bu Yeniay hayatımızda birtakım belirsizliklere son verecek. Hedefleri somutlaştıran etkisiyle finans ve kariyer alanlarında önemli değişimler, başlangıçlar getirecek.

25 Nisan itibariyle Plüton retrosu başlıyor! En derinlerdeki duygularımız, travmalar, gölge taraflarımız, bilinçaltımız şifaya açık olacak. Bu dönem geçmişten gelen kök inançlar ve blokajların şifasına eğilmek, regresyon/geçmiş yaşam şifası gibi spiritüel çalışmalardan faydalanmak ruhsal olarak yenilenmeyi sağlayacak.

NİSAN AYI ÖNE ÇIKABİLECEK KODLAR

  • Sanat  dünyasından kayıp haberleri (8 Nisan Terazi Dolunayı +/-5 gün)
  • Ölüm oranlarında artış (Jüpiter/Plüton bağlantıları)
  • Sokağa çıkma yasağı
  • Depremler
  • Madenlerle ilgili sıkıntılı durumlar, yeni düzenlemeler
  • İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in sağlığı (bkz. 10 Ocak Tutulma yazısı)
  • Tutuklu siyasetçilerin tahliyesiyle ilgili gündemler
  • Dini liderler, cemaatler, tarikatlar bünyesinde kırılmalar
  • Yangın, doğal afet riskleri
  • Korona virüs tedavi metodların (aşı vb.) etki sonuçları

**ÖZEL DANIŞMANLIK TALEPLERİNİZ İÇİN “DANIŞMANLIK SEÇENEKLERİ” BÖLÜMÜNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ. RANDEVU HATTI: 0(538)8140460

YASAL UYARI: YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ

UZMAN ASTROLOG TUĞÇE YILDIZ


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post

BAŞAK DOLUNAYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Next post

2020 Nisan Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor?