2023 BURÇ YORUMLARI

2023 YILINDA HANGİ BURCU NELER BEKLİYOR?

2 0 2 3 BURÇ YORUMLARI

ÖNCELİKLİ OLARAK YÜKSELEN BURCUNUZU, ARDINDAN GÜNEŞ BURCUNUZU DİKKATE ALINIZ

Sevgili Koçlar 2023 yılında şans yıldızınız parlıyor. Her alanda şanslı hissedeceksiniz.
Çabalarınızın ödüllendirileceği, ektiklerinizi biçeceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. İş hayatınızda beklentileriniz yerine gelirken, kazançlı teklifler önünüze çıkabilir. Evlenebilir, ciddi ilişkilere adım atabilirsiniz. Evli Koçlar ise bebek sahibi olabilirler. Henüz kalbiniz boşsa, ruh eşinizle karşılaşmanız çok mümkün.
Yılın ikinci yarısı elinize büyük bir para geçebilir, kazançlarınızı çoğaltma fırsatlarınız oluşacak.
Bu yıl terapiler, şifa sanatları, ruhsal/manevi konulara eğilmek listenizde olsun, size iyi gelecek. Yıl geneli çok konuşulacak, çok kıskanılacaksınız. İkili ilişkilerinizde güvenmeden önce seçici olmayı ilke edineceksiniz.

Sevgili Boğalar 2023 içsel aydınlanmanıza ve kaygılarınızın şifalanmasına vesile olacak. Sezgileriniz çok güçlenecek. Kişisel gelişim konuları, terapiler, manevi alanlar yolunuzu açacak. Bu yıl Sadaka vermeyi, hayır işlemeyi ihmal etmeyin. Yılın ikinci yarısı her alanda şanslı hissedeceksiniz. Aradığınız aşkı bulabilir, evlenebilir yada ilişkilerinizi şifalandırabilirsiniz. Sorunlu yürüyen aşk yada ortaklı ilişkilerinizde bitişler oluşabilir. Yıl geneli parasal yönden şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yatırım, mülk alım/satım konuları gündeminize gelebilir. Ufkunuzu açacak yeni dostlar ve çevreler hayatınıza dahil olabilir. Yurtdışı seyahatler, eğitim, medya-tanıtım konularında önünüze çıkan şanslı fırsatları değerlendirmeyi unutmayın. 2023 yılı sizlere her açıdan yenilenmme ve güçlenme vaad ediyor.

 Sevgili İkizler 2023 yılında bir dileğiniz gerçek olabilir. Hedeflerinizi gerçekleştireceksiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizden yana şanslısınız. Bu yıl bolca sosyalleşecek, girdiğiniz ortamlarda parlayacaksınız. Bir taraftan parasal kazançlarınız artacak, ek gelirler, miras, pirim, yatırımlardan gelen kazançlarınız artabilir.
Yılın ikinci yarısı ilahi koruma altında hissedeceksiniz, sezgileriniz çok güçlenecek. Sağlık konularına ekstra dikkat edin. Bu yıl kariyerde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, çalışma yaşamınızda sorumluluklarınız hayli artacak. Ekstra çaba ve disiplinle istediğiniz sonuçları alacaksınız. Evli İkizler için çocuk sahibi olma gündemleri oluşabilir. Bekarlar için aşkta kadersel tanışmalar dönemi başlayacak.

 Sevgili Yengeçler 2023 yılı sizlere başarı ve yükseliş getiriyor. Kariyer konularında şansınız açık. Terfi alabilir, iş kurabilirsiniz. Bekar Yengeçler için evlilik gündemleri oluşurken, kalbi boş olanlar ciddi ilişkilere adım atabilirler. Evli Yengeçler ilişkilerini güçlendirebilir, bebek sahibi olabilirler. Yılın ikinci yarısı parasal destekler, kazançlar konusunda çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl itibariyle seyahat yollarınız açılıyor. Uzak bir yere taşınmak, ufkunuzu arttıracak seyahatler planlamak yada uzaklarla bağlantılı iş girişimleri yapmak mümkün. Eğitim hayatınızda başarılar oluşabilir.
Ticari konularda şanslı hissedeceksiniz. 2023 yılı sizleri maddi manevi güçlendirecek, yenileneceksiniz..!

Sevgili Aslanlar 2023 de uzaklarla bağlantılı kısmetleriniz olacak, şans çevrenizden gelecek.
Bu yıl eğitim, seminerler, medya-tanıtım işleri gibi alanlarda parlayacaksınız. Uzak yerlere seyahatler, hukuki/ticari işler, taşınma yada mülk sahibi olma konularında şans sizden yana!
Yılın ikinci yarısı kariyer yaşamınızda yükselmeye başlıyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştireceksiniz. Kalbiniz boşsa, kadersel ilişki başlangıçları oluşabilir.  Yakınlar, kardeşler, akrabalarla ilişkilerinizde pürüzlere karşı temkinli olun, kimi akrabalarla aranıza mesafe koyabilirsiniz.
Bu yıl sağlığınıza ekstra dikkat edin. Terapiler, manevi konular yolunuzu açacak. 2023 yılında Hızla yenilenecek, güçleneceksiniz!

Sevgili Başaklar 2023 yılında parasal kazançlarınız çoğalacak. Daha güçlü hissedecek, ruhsal şifalanmalar yaşayacaksınız. Bu yıl gelirlerinizi çoğaltabilir, yatırımları kazanca dönüştürebilirsiniz. Miras, nafaka, ek gelirler, mali yardımlar gündeminize gelebilir.
Yılın ikinci yarısı seyahat yollarınız açılıyor. Taşınma, yerleşim, uzaklarla bağlantılı planlarınızda şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu yıl evli Başakların taşınma ya da bebek sahibi olma gündemleri oluşabilir. Evlilikleri ise sabır, güven ve olgunlaşma testinden geçebilir. Evliliğin getirdiği sorumluluklar, biraz çabayla ilişki bağlarını güçlendirecek. Bekar Başaklar ise evlenebilir, ciddi ilişkilere adım atabilirler. Bir ortaklık yada iş kurma fırsatı doğabilir. 2023 sizlere ruhsal uyanış ve aydınlanma sunacak. İlahi mükafatlar sizler için.

 Sevgili Teraziler 2023 yılında evlilik ve ilişkiler konularında şanslı bir sürece başlıyorsunuz. Karşınıza çıkan kadersel fırsatlar ruh eşinizle tanışmanızı sağlayabilir. Evlilik kapınız açık.
Kimi Teraziler için ev alma, mülk sahibi olma yada taşınma fırsatları oluşabilir. Evli Teraziler bebek sahibi olabilirler. Yeni bir ortaklık şansı doğabilir yada ortaklı işlerden kazançlarını arttırabilirler. Emeklilik konuları gündeme gelebilir.
Yılın 2. yarısı gelirlerinizi çoğaltabilirsiniz, ek gelirler elde edebilirsiniz. Bir taraftan sezgileriniz yıl geneli oldukça artacak. Terapiler, şifa sanatları, manevi konulardan yüksek faydalar görebilirsiniz.  2023 itibariyle çalışan Terazilerin iş yükleri ve sorumlulukları artabilir, iş değişimleri yaşayabilirler. Bu yıl sağlık konularına ekstra dikkat. 2023 yılı kadersel yeni sayfalar açmanızı sağlayacak, ruhsal açıdan şifalanmalar getirecek, güçleneceksiniz.

 Sevgili Akrepler 2023 yılında çabalarınızın mükafatını alacaksınız. Aşk ve kariyer yaşamınız parlayacak.
İş yaşamınızda yükselişler yaşayabilirsiniz, şanslı iş teklifleri önünüze çıkabilir, iş verimliliğiniz artacak. Ruhsal ve bedensel açıdan yenileneceksiniz, sağlık sorunlarınız varsa şifalanabilir.
Yılın ikinci yarısı aşktan yana yüzünüz gülecek. Evlenebilir, bebek sahibi olabilir veya şanslı ortaklıklara imza atabilirsiniz..! Bekar Akrepler ideal aşkı bulabilirler. Satürn sizlere aşk hayatınızda seçici olmayı, ilişkilerinizi daha fazla ciddiye almanızı sağlayacak. Bu yıl hayatın renkli taraflarına, keyif aldığınız konulara önem vermeyi unutmayın. 2023 hayatınıza yeni bir düzen ve arınma getirecek! İçinizdeki inanç yolunuzu açacak.

Sevgili Yaylar 2023 yılında aşk, ilişkiler ve sağlık konularında şansınız açılıyor.
Özellikle yılın ilk yarısı bekar Yaylar ruh eşleriyle karşılaşabilirler. Mutlu hissettirecek bir ilişkiye adım atabilirler. Evli Yaylar bebek sahibi olabilir yada çocuklarıyla ilgili aydınlık gelişmeler yaşayabilirler. Kariyerde tanınma ve yükselişler oluşabilir. Hayattan ekstra keyif aldığınız, sosyal yaşam, eğlence, sanatsal konular ve hobilerinize önem vereceğiniz bir yıl sizleri bekliyor.
Yılın ikinci yarısı iş ve sağlık konuları şanslı alanlarınız. Sürpriz iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz veya iş yaşamınızda veriminizi arttırabilir, yükselmeler yaşayabilirsiniz. Satürn’ün 4.evinize yerleşmesiyle gayrimenkul, emlak, arsa alım/satım, miras konuları gündeminize gelebilir. Aile içi bir taşınma gündemi oluşabilir. 2023 yılı yaşam enerjinizi arttıracak kişi ve fırsatlarla karşılaşmanızı sağlarken, hayattan keyif alacağınız bir dönemi getirecek.

Sevgili Oğlaklar 2023 birçok alanda temel atma yılınız! Yılın ilk yarısı aile destekleri görebilir, aile içi sevinçler yaşayabilirsiniz. Mülk sahibi olma şansınız yüksek. Bekar Oğlaklar için  evlilik kapıları açılırken, şans ve mutluluk getirecek yeni ilişkilere adım atabilirler. Evli Oğlak burçları bebek sahibi olabilir veya çocuklarıyla bağlantılı sevinçleri oluşabilir. Önemli projeler yada iş teklifleri tanınma ve verimli kazançlar getirebilir.
Yılın ikinci yarısı popüleriteniz ve ışığınız artacak. Yaratıcı/sanatsal konulardan, yatırımlardan ekstra paralar kazanabilirsiniz. Yaşamdan keyif alacaksınız. Aşk, eğlence, hobiler, sosyal yaşam aktiviteleri enerjinize enerji katacak. Kardeşlerinizin hayatında önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Seyahat yollarınız açılıyor. 2023 yılında pozitif anlamda yenilenme döneminiz başlıyor.

Sevgili Kovalar 2023 yılında nihayet önünüz açılıyor, şans yakın çevrenizden gelecek.
Yılın ilk yarısı sosyal yaşam ve yakınlarla ilişkileriniz tempolu ilerlerken, güçlü dostların desteğini yakından hissedeceksiniz. Hayatınıza yeni çevreler dahil olabilir. Önemli iş girişimleri, imzalar, anlaşmalar yapabilirsiniz. Varolan işinizde reklam- tanıtım faaliyetleri, medyada yer almanızı sağlayabilir. Bir taraftan yıl geneli seyahat yollarınız açılırken, yeni bir araç yada cep telefonu satın alma şansı yakalayabilirsiniz.
Yılın ikinci yarısı evlilik, aile, özel hayat konuları şanslı alanlarınız. Mülk edinme, taşınma, evlilik yada yatırım konularında adımlarınız oluşabilir. Aile içi sevinçler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli ilerleyin. Harcamalar/riskli yatırımlarda kaynaklarınızı kontrollü kullanın, birikimlerinize dikkat etmeniz gereken bir yıl başlıyor. 2023 yılında bakış açınızı değiştirecek, size şans getirecek kişi ve fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Sevgili Balıklar 2023 yılında bolluk ve bereketiniz artacak! Özellikle yılın ilk yarısı parasal konulardan yana şansınız açık. Ekstra gelirler, şanslı yatırımlar, kazançlı iş teklifleri yada ihtiyacınız olan parasal destekler önünüze gelebilir. Çok istediğiniz bir yatırımı yapabilirsiniz. Bereketiniz artıyor. Akarken biriktirmeyi ihmal etmeyin.
Yılın ikinci yarısı seyahatler ve yerleşim konuları önem kazanacak. Daha sık seyahat edebilir, eğitim hayatınızda başarılar yakalayabilirsiniz. Medya-tanıtım konularını popüleritenizi arttırabilir. Mutlaka değerlendirin. Bu yıl araç sahibi olabilirsiniz. Öte yandan Satürn, bu yıl burcunuza yerleşiyor. Kilo vermek/imajınızı yenilemek şanslı alanlarınız.  Kariyer yaşamınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Terfi, atanma fırsatları oluşabilir. İlişkilerinizde sorumluluklarınız artacak. Evli Balıklar için çocuk gündemleri oluşurken, bekar Balıkların ise evlilik yada ciddi ilişki adımları gündeme gelebilir.

YILDIZLAR KADAR PARLAK BİR YIL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE. MUTLU YILLAR!

**ÖZEL DANIŞMANLIK TALEPLERİNİZ İÇİN “DANIŞMANLIK SEÇENEKLERİ” BÖLÜMÜNE GÖZ ATABİLİRSİNİZ. RANDEVU HATTI: 0(538)8140460

YASAL UYARI: YAZININ TÜM HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ

ASTROLOG TUĞÇE YILDIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous post

2022 BURÇ YORUMLARI